GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκινούν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ Δήμου Αλεξανδρούπολης

Μετά και την αυτοψία του Γιάννη Ναϊτίδη, με τον ανάδοχο του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν μεταξύ άλλων, τη...


Μετά και την αυτοψία του Γιάννη Ναϊτίδη, με τον ανάδοχο του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν μεταξύ άλλων, την αντικατάσταση κουφωμάτων, αλλαγή δαπέδου, αντικατάσταση φωτιστικών, ενίσχυση των γραφείων με κρύσταλλα ασφαλείας, ειδικές μεταλλικές επιγραφές και εργασίες ελαιοχρωματισμού.

Όλες οι παρεμβάσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τον οδηγό υποβολής της δράσης και όπως έχει προταθεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αναλυτικότερα τα ΚΕΠ που θα πραγματοποιηθούν εργασίες είναι τα κάτωθι :

  • ΚΕΠ Δήμου Αλεξανδρούπολης στην οδό Εθνικής Αντίστασης 106
  • ΚΕΠ Δημοτικού Διαμερίσματος Λουτρών
  • ΚΕΠ Δημοτικού Διαμερίσματος Φερών

“Με γνώμονα τα παραπάνω και στοχεύοντας σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους πολίτες μας, ιδιαίτερα προς ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολίτες χωρίς ψηφιακές δεξιότητες, ο Δήμος μας συμμετείχε στην πρόσκληση του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0. και έλαβε την χρηματοδότηση για τις συνολικές παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν” καταλήγει ανακοίνωση του αντιδημάρχου Γ. Ναϊτίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια