GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα: Νέος «βραχνάς» για την επιχειρηματικότητα της περιοχής

Στέλιος Μωραΐτης:


Στέλιος Μωραΐτης:

  • «Οι αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος έρχονται σε μια περίοδο που οι περισσότερες επιχειρήσεις της αγοράς έχουν αυξημένο κύκλο εργασιών. Εάν δεν έχει κλιματιστικό δεν μπορείς να δουλέψεις με τόσο υψηλές θερμοκρασίες»

Προβληματισμός επικρατεί στους επιχειρηματίες της περιοχής για τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς επιβαρύνονται, έτσι και αλλιώς, από τα αυξημένα λειτουργικά κόστη, λόγω του κύματος ακρίβειας που επικρατεί στη χώρα.

«Οι αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος έρχονται σε μια περίοδο που οι περισσότερες επιχειρήσεις της αγοράς έχουν αυξημένο κύκλο εργασιών. Εάν δεν έχει κλιματιστικό δεν μπορείς να δουλέψεις με τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Ευελπιστώ, μόνον, οι συγκεκριμένες αυξήσεις να κινούνται σε λογικά πλαίσια, για να μπορέσει ο επιχειρηματικός κόσμος να αντέξει τη νέα οικονομική επιβάρυνση. Οπωσδήποτε, κάθε αύξηση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος επηρεάζει αρνητικά την επιχειρηματικότητα» όπως σχολιάζει, ενδεικτικά, για το θέμα ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, κύριος Στέλιος Μωραΐτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια