GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοτικός συμβούλιο Ξάνθης: "Λαγός" ο Τσέπελης από το θέμα των Παράνομων Παιδικών σταθμών Του, αν και Εισηγητής!

Απίστευτο αλλά και...τραγικό και συγχρόνως τραγελαφικό!  


Απίστευτο αλλά και...τραγικό και συγχρόνως τραγελαφικό!  

Εισηγητής στο 1ο θέμα των Παράνομων Παιδικών Σταθμών Του όλη την 4ετία του (σ.σ. Και συνεχίζουν παράνομοι οι Παιδικοί Σταθμοί με αποτέλεσμα να τρέχει τώρα ο νέος Δήμαρχος να νομιμοποιήσει όποιους μπορέσει αφού και η προμήθεια των μηχανημάτων έγινε χωρίς πιστοποίηση και γενικά δεν λειτούργησε τίποτα...), αλλά ήταν...απών!  Ενώ αυτό όταν συζητιότανε στις 18.10!

Δείτε την ώρα που "έφτασε' στο δημοτικό συμβούλιο (19.00), ενώ ήδη είχε τελειώσει 1ο θέμα που ήταν .....εισηγητής για τις Παιδικές Χαρές και εξ' αιτίας του ο Πρόεδρος το καθυστέρησε και 10 λεπτά (18.10) περιμένοντας τον..... Εισηγητή Μ. Τσέεπλη! Δείτε το ντοκουμέντο απο τον "Τ" με την ώρα "άφιξης" του Τσέπελη την ώρα που "τελείωνε" το θέμα του ΣΔΑΝ! 

Αφήνοντας τον Φανουράκη να "απολογείται" χωρίς ωστόσο να μπορεί να απαντήσει, τόσο για τον παράνομο παιδικό σταθμό του Λημνίου (σ.σ. Ερωτήσεις Πασχάλη Λύρατζη, Σάββα Μελισσόπουλου, Μπάμπη Ευστρατίου...) ούτε όμως και τους υπόλοιπους, επιχειρώντας να...."δικαιολογήσει" την αδράνεια του Δήμου Ξάνθης για την νομιμοποίησή τους σε όλη την 4ετία τους (σ.σ. Από 1/9/2019 που ανέλαβαν μέχρι και 31/12/2023).

Αλλά και τον κίνδυνο να γίνει ένα "ατύχημα" και να τρέχουν πλέον πρώην αλλά και .... νυν, αφού λειτουργούν ναι μεν τώρα, αλλά και πάλι παρανόμως...!

Με τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό να προσπαθεί να νομιμοποιήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τους λειτουργούντες παράνομους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξάνθης απο το....2018!!!  Και να αναφέρεται στις ενέργειες του Δήμου Ξάνθης και προσπάθειες της νέας Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας να νομιμοποιηθούν! 

[σ.σ. Χώροι αλλά και παιχνίδια που είχαν "αγοραστεί" με... απευθείας αναθέσεις χιλιάδων Ευρώ με το γνωστό σύστημα Τσέπελη!!! Λεφτά να ξοδεύονται και η μία παρανομία πίσω απο την άλλη.... μόνο που ο λαός τους "μαύρισε" και τώρα βγαίνουν τα σκάνδαλα!]

[σ.σ. Μετά από 5 μήνες...] για να πληροφορηθούν όλοι οι δημότες ότι ενώ η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 18.10 με πρώτο εισηγητή τον....πρώην Δήμαρχο Τσέπελη, αυτός αν και τον περίμεναν όλοι να...αγορεύσει και να το αναπτύξει με τα..."στοιχεία" του, αυτός  ήταν απών!!! Τελείωσε το πρώτο θέμα (σ.σ. Με απολογούμενο τον Φανουράκη...), τελείωσε στη συνέχεια το 2ο θέμα του ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης που κλείνει στις 31/12/2024 (σ.σ. Εξυπηρετούσε μόνο τη Λεύκη και το Πετροχώρι του Δήμου Ξάνθης που "ακριβοπλήρωνε" τον ΣΔΑΝ !) και μετά...εμφανίστηκε!! Να δείξει το "μπόι του!

Υπενθυμίζουμε τα θέματα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με ώρα έναρξης 18.10:

1.Ερωτήματα και ενημέρωση για τον έλεγχο και πιστοποίηση των παιδικών χαρών (εισηγητής δημοτικός σύμβουλος, Εμμανουήλ Τσέπελης).

2.Ενέργειες για τη διακοπή λειτουργίας του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ) (εισηγητής, δημοτικός σύμβουλος Εμμανουήλ Φανουράκης).Και εμφανίζεται ο....Τσέπελης στη συνεδρίαση!  Στις 19.00 (7.00), προφανώς κατόπιν "ειδοποιήσεις", έλα τώρα... τελείωσε το θέμα των Παράνομων Παιδικών Σταθμών Μας στο Δήμο Ξάνθης!  Ενώ ήδη είχε "απολογηθεί" για τους Παράνομους Παιδικούς σταθμούς ο..... Φανουράκης, χρεώνοντας την μην "νομιμοποίησή" τους στην.... "παραίτηση" του πρώην Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη τον Ιούνιο του 2023!!! Και ο Παιδικός σταθμός του Λημνίου "κατασκευάζονταν μια βδομάδα πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών στις 7/10/2023!!! 

[σ.σ. Τελικά σε "Ιθαγενείς' δημότες απευθύνονται; Γιατί τα "καθρεφτάκια" μας τελείωσαν.... Ήρθε η ώρα των Εισαγγελέων!]

Τα  υπόλοιπα θέματα:   

3.Ενημέρωση για τη διακοπή κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση και βελτίωση οδικής ασφάλειας της Λεωφόρου Στρατού» ένα έργο το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Next Genaration EU (εισηγητής δημοτικός σύμβουλος, Σουά Μπεκήρ Ογλού).

4.Απολογισμός των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών (εισηγητής δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Ασκαρίδης).

(σ.σ. Ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός ανακοίνωσε την πρόσληψη διευθυντή στην διεύθυνση Πολιτισμού για την σωστή και έντιμη παράλληλα διαχείριση των θεσμών των Γιορτών Π. Πόλης, του Καρναβαλιού κλπ χωρίς απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε.... ημετέρους αλλά και σε υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης που.... πληρώνονται τώρα απο τον Αντιδήμαρχο  Ξάνθης Σιαμπάν Μπαντάκ τις απευθείας των Ηλία Ασκαρίδη και Πάνου  Αμβροσιάδη!)

5. Κτήριο Μουζαφέρ Μπέη (εισηγητής, δημοτικός σύμβουλος, Πασχάλης Λύρατζης).

[σ.σ. Καλύτερα να μην το σχολιάσω...γιατί υποτίθεται είχε ήδη και διευθύντρια, την ίδια ώρα που ο Δήμος Ξάνθης νοικιάζει κτίρια ιδιωτών πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ...]


                                                                                      


  


                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια