GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διπλή Αναγνώριση για την Εικονική Επιχείρηση “SCHOOL BUDDY”: Νικήτρια σε Δύο Διαγωνισμούς του Junior Achievement Greece

Η ομάδα της “SCHOOL BUDDY” από το Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης & Γυμνάσιο Φερών Έβρου κερδίζει ένα ακόμη σημαντικό βραβείο!


Η ομάδα της “SCHOOL BUDDY” από το Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης & Γυμνάσιο Φερών Έβρου κερδίζει ένα ακόμη σημαντικό βραβείο!

Μετά την επιτυχή συμμετοχή και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας (SIR), η “SCHOOL BUDDY” συνεχίζει και κερδίζει το δεύτερο βραβείο στον 19ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό “Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024” που διοργανώθηκε στις 26 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” από το Junior Achievement Greece και συμμετείχαν πάνω από 500 σχολικές μονάδες.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στην “Let’s Go” από το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο ΕΑΕ Κωφών & Βαρηκόων Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της “SCHOOL BUDDY” τους εύχεται καλή επιτυχία στον Πανευρωπαϊκό Τελικό της Ιταλίας.

Συγχαρητήρια, επίσης, σε όλες τις ομάδες για τις επιτυχημένες τους παρουσιάσεις!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μέγα Χορηγό μας, Sunlight Group, για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχε, επιτρέποντάς μας να βρεθούμε στην Αθήνα και να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό.

Συγχαρητήρια προς όλα τα μέλη για αυτήν την εξαιρετική επίδοση και την επιτυχία που σημείωσαν. 




Δεν υπάρχουν σχόλια