GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σάββας Μελισσόπουλος: Συνεχίζει να κρατά την έντιμη πολιτική του στάση

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην προεκλογική κούρσα και μετά την εκλογική διαδικασία, θα πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε και κυρίως οι πολιτ...


Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην προεκλογική κούρσα και μετά την εκλογική διαδικασία, θα πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε και κυρίως οι πολιτικοί του αντίπαλοι, ότι ο ίδιος, ως επικεφαλής της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ αλλά και οι συνοδοιπόροι του εκλεγμένοι και μη, πορεύονται πολιτικά έντιμα απέναντι στους Ξανθιώτες.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, πορεύθηκε έντιμα, καταθέτοντας στους ψηφοφόρους, αυτά που πίστευε ότι μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά του και κρατήθηκε μακρυά από τον «ξύλινο» λόγο.

Μετά τις εκλογές και αφού το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν, και τον κατέταξε η βούληση των Ξανθιωτών τρίτο, συνέχισε και συνεχίζει να υπηρετεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο το συμφέρων των δημοτών.

Είχε δεσμευθεί ότι θα στηρίξει την παρούσα διοίκηση του δήμου αλλά, θα καυτηριάσει τα κακώς κείμενα και τις συμπεριφορές του.

Μέχρι στιγμής, δεν χρειάστηκε να αρθρώσει έντονο αντιπολιτευτικό λόγο, (Άλλωστε όλοι στις συνεδριάσεις προσπαθούν ακόμη να οριοθετήσουν την ζημιά που έκανε ο Μ. Τσέπελης και η παρέα του την προηγούμενη 4ετία),όμως, οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο χαρακτηρίζονται γόνιμες και είναι στην πλευρά του δικαιώματος των δημοτών να απολαμβάνουν μία σοβαρή και έντιμη διοίκηση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σ. Μελισσόπουλο, που αν και ηττημένος στις περασμένες εκλογές, κρατά μία αξιοπρεπέστατη στάση απέναντι στην διοίκηση του δήμου Ξάνθης, αλλά κυρίως απέναντι στους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια