GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση Κασσελάκη με τον νόμιμο Μουφτή Ξάνθης κ. Νεζντέν Χεμσερή!

Κι όμως… εγώ θα πω ΜΠΡΑΒΟ με κεφαλαία γράμματα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη που επισκέφθηκε στη Κομοτηνή και στη Ξάνθη τους Ν...


Κι όμως… εγώ θα πω ΜΠΡΑΒΟ με κεφαλαία γράμματα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη που επισκέφθηκε στη Κομοτηνή και στη Ξάνθη τους Νόμιμους Μουφτήδες!!! Κάτι που δεν είδα να κάνουν οι Υπουργοί και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που επισκέπτονται σωρηδόν την περιοχή μας τον τελευταίο καιρό!

*Πρώτο μπράβο. Επίσκεψη στην Μουφτεία Ξάνθης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης χθες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ξάνθη.

Κατά τη συνάντησή του με τον Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης, κ. Νεζντέν Χεμσερή, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για το έργο της Μουφτείας Ξάνθης.

Από πλευράς του, ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε τη Θράκη ως θετικό παράδειγμα συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων και σημείωσε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για ενίσχυση της ισονομίας και ισοπολιτείας και της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή, με δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, όπως άλλωστε είχε πράξει και κατά την περίοδο διακυβερνήσεώς του το 2015-2019.


*Δεύτερο μπράβο. Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, καθώς και την Μουφτεία Κομοτηνής. Κατά τις συναντήσεις του με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Παντελεήμων, και με τον Σοφολογιότατο Μουφτή,  Τζιχάτ Χαλήλ, ενημερώθηκε για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως  καθώς και της Μουφτείας Κομοτηνής.

Από πλευράς του, ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε τη Θράκη, ως θετικό παράδειγμα συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Εξέφρασε, παράλληλα, τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ενίσχυση της ισονομίας και ισοπολιτείας και της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή με δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, όπως άλλωστε είχε πράξει και κατά την περίοδο διακυβερνήσεώς του το 2015-2019.

 «Μάλιστα συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε εκτενώς στο σχέδιό του για την οικονομική ανάπτυξη στη Θράκη, καθώς και στην ανάγκη να αναλάβει και η Ευρωπαϊκή Ένωση τις ευθύνες που της αναλογούν, δεδομένου ότι η περιοχή της Θράκης αποτελεί ευρωπαϊκό σύνορο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια