GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιρφάν Χατζηγκενέ: Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας.

Αυτό όμως δεν το δείχνετε κ. Χατζηγκενέ με τις πράξεις σας, καθώς η οδοσήμανση στο 8ο χλμ. Ξάνθης-Σταυρούπολης έχει υποστεί ζημίες εδώ και α...


Αυτό όμως δεν το δείχνετε κ. Χατζηγκενέ με τις πράξεις σας, καθώς η οδοσήμανση στο 8ο χλμ. Ξάνθης-Σταυρούπολης έχει υποστεί ζημίες εδώ και αρκετούς μήνες, όμως κανένας δεν τις έχει αποκαταστήσει.

Φίλος ο Ιρφάν Χατζηγκενέ, φίλτατη όμως και η αλήθεια. Διάβασα πρόσφατες δηλώσεις του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών, στις οποίες ο κ. Χατζηγκενέ ανέφερε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρωταρχικό στόχο και είναι πάνω απ’ όλα για την Διοίκηση της Αντιπεριφέρειας και κατ’ επέκταση της Περιφέρειας. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον φίλτατο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη πως από τις 25 Μαρτίου είχαμε αναφέρει στην εφημερίδα μας ότι η οδοσήμανση που είχε τοποθετηθεί στη γέφυρα του 8ου χλμ. Ξάνθης-Σταυρούπολης είχε υποστεί φθορές από οχήματα τα οποία πιθανότατα είχαν πέσει επάνω τους, όμως μέχρι και πριν 2 ημέρες διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε καμία παρέμβαση από πλευράς Αντιπεριφέρειας Ξάνθης έτσι ώστε ν’ αποκατασταθούν οι φθορές που είχαν προκληθεί, παρά το γεγονός ότι και πρόσφατα ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα διαδικτυακά. 

Αναρωτιόμαστε λοιπόν το πώς είναι δυνατόν από τη μία ο κ. Χατζηγκενέ ν’ αναφέρει ότι αποτελεί πρώτο μέλημα για τον ίδιο και την Αντιπεριφέρεια η ασφάλεια των πολιτών, αναφερόμενος στις διαγραμμίσεις που πραγματοποιήθηκαν από άκρη σε άκρη στον Νομό Ξάνθης και του διαφεύγει το γεγονός πως παρά τις αναφορές μέχρι τώρα δεν έχει παρέμβει κανένας για ν’ αποκαταστήσει τις ζημίες που έχουν προκληθεί στην φωτεινή οδοσήμανση της γέφυρας στο 8ο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια