GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέλη του Συλλόγου Κατοίκων Παλιάς Ξάνθης, καθάρισαν την περιοχή μεταξύ Αριστείδου - Υδραγωγείου!

Μέλη του Συλλόγου κατοίκων Παλιάς Ξάνθης, καθάρισαν με μεράκι, ενθουσιασμό και κέφι την γειτονιά τους και όχι μόνο το "διασκέδασαν"...

Μέλη του Συλλόγου κατοίκων Παλιάς Ξάνθης, καθάρισαν με μεράκι, ενθουσιασμό και κέφι την γειτονιά τους και όχι μόνο το "διασκέδασαν", αλλά μας έστειλαν και φωτογραφίες, προκειμένου η πρωτοβουλία τους να  γίνει ελκυστική για όλους τους Ξανθιώτες και για όλες τις γειτονιές της Πόλης Μας. 

Αναλυτικά η ανάρτησή τους στην εφημερίδα μας, αναφέρει τα παρακάτω:

sillogospaliasxanthis

Δράση καθαρισμού από το Σύλλογο για την προστασία και αναβίωση της παλιάς Ξάνθης

Σήμερα Σάββατο 18/5/2024 στη περιοχή μεταξύ Αριστείδου και Υδραγωγείου (σκαλάκια) πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο για την προστασία και αναβίωση της παλιάς Ξάνθης μια δράση καθαρισμού της περιοχής μας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όλοι μαζί βοηθήσαμε την γειτονιά μας να γίνει ξανά καθαρή. Η δράση είχε τα πάντα : τραγούδι, κέφι , εργατικότητα, καφέ, τσίπουρο και γλυκό του κουταλιού !

Οι εικόνες μιλούν μόνες τους : εύκολα διακρίνει κανείς το πριν και το μετά ! 

Εκτός από το Δ. Σ. συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου καθώς και μέλη του Συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Ξάνθης. 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook  https://www.facebook.com/share/p/53pEEtr5qLMFUkKc/?mibextid=WC7FNe 






Δεν υπάρχουν σχόλια