GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κυπελλούχος ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 2023-24 ο Άρης Αβάτου, συνέτριψε 3-0 τον ΑΟΞ που εντυπωσίασε με την...κερκίδα του!

Στην εκδήλωση τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης ως βετεράνος διαιτητής, ο χειρούργος γιατρός Φώτης Κωδωνάς.


Στην εκδήλωση τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης ως βετεράνος διαιτητής, ο χειρούργος γιατρός Φώτης Κωδωνάς.

Ο Αρης Αβάτου δίκαια μετά από 6 χρόνια είναι Κυπελλούχος Ξάνθης για 3η φορά στην ιστορία του κλείνοντας καταπληκτικά μια εξαιρετική σεζόν επικρατώντας άνετα 3-0 του ΑΟ Ξάνθης στο γήπεδο της Γενισέας με τους οπαδούς του ΑΟΞ να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά το αποτέλεσμα να τους απογοητεύει αφού ο Άρης  Αβάτου ήταν δυο κλάσεις καλύτερος, αγωνιζόμενος άλλωστε στο πρωτάθλημα της Γ’’ Κατηγορίας κι όχι στο τοπικό της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σκορερ οι Αναγνωστόπουλος στο α’ μερος και οι Γκιορτζινης και Κοτόπουλος στην επαναληψη .

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 20′ ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από λαθος της άμυνας να κοψει το ένα δυο με τον Ψεμματα έκανε το 0-1, ενώ ο ΑΟΞ απείλησε με τον Κουτσομιχάλη στο 30′ αλλα το σουτ του από ασιστ με το κεφαλι του Μελισσόπουλου πέρασε ψηλά άουτ από καλή θέση, οπως και το φαουλ του Μελισσοπουλου στο 45′.

Στο β’ μέρος ο Αρης μπήκε δυνατά απείλησε με κεφαλια ψαρακι του Αναγνωστόπουλου στο 53′ και σουτ του Γκιορτζίνη στο 55′ και έκανε το 0-2 στο 60′. Ο Γκιορτζίνης με ασιστ του Τσαπαρη νίκησε τον Αραμπατζή, με τον ΑΟΞ να παραδίδεται στον ανωτερο και δυο κατηγορίες παραπάνω Άρη που έκανε στο 86′ το 0-3 με τον Κοτοπουλο που δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρωην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Ομέρ Εμίν Κεχαγιά και Δημήτρη Δανδανόπουλο και τέταρτο διαιτητή τον Σεζέρ Φεράτογλου.

  • ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Β. Καρακάσης, Κιαχίδης, Κιουρτ., Βαφειάδης, Φλώρος, Αν. Καρακάσης, Κρυστάλλης, Μελισσόπουλος, Κουτσομιχάλης, Σπυριδωνίδης
  • ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Φούντας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Γκιορτζίνης, Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Βαφειάδης

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΩΔΩΝΑΣ 

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του τελικού τιμήθηκε απο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης ο γνωστός χειρούργος γιατρός του Νοσοκομείου μας και παλαίμαχος διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης (σ.σ. Επί Προεδρίας Πασχάλη Λύρατζη)  Φώτης Κωδωνάς που ευχαρίστησε με ένα απλό σχόλιο την βράβευσή του και αναμνηστική φωτογραφία με τον εξαιρετικό Πρόεδρο Γιάννη Δαλακούρα. 

Fotios Kodonas

  • Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ για την τιμητική βράβευση κατά την διάρκεια του τελικού Κυπέλλου για την αφιλοκερδή συμμετοχή μου ως γιατρός αγώνων στα σωματεία της ένωσης.







Δεν υπάρχουν σχόλια