GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πασχαλινά δώρα για tech lovers: 3+1 ιδέες που θα σου λύσουν τα χέρια

Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούμε για τα μεγάλα τραπέζια και τις συναντήσεις με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ο...


Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούμε για τα μεγάλα τραπέζια και τις συναντήσεις με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Οι μέρες αυτές είναι γιορτινές και όπως είθισται, η ανταλλαγή δώρων έρχεται στο προσκήνιο. Είτε λοιπόν είσαι νονός και θέλεις να κάνεις το καθήκον σου και αυτό το Πάσχα, είτε ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που χαρίζουν, με την καρδιά τους, πασχαλινά δώρα σε όλους, αυτό το άρθρο είναι για σένα.

Συνέχισε να διαβάζεις καθώς παρακάτω σου έχουμε κάποιες ιδέες για το tech lover βαφτιστήρι σου ή για οποιοδήποτε άλλον λάτρη της τεχνολογίας θέλεις να χαροποιήσεις με την όμορφη αυτή πράξη σου. Ας ξεκινήσουμε!

1.  Smart watches & Fitness trackers

Η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για όλους και βρίσκει τους περισσότερους από εμάς καθισμένους μπροστά από ένα γραφείο, για αμέτρητες ώρες. Είναι όμως γεγονός ότι η καθιστική ζωή επηρεάζει αρνητικά την υγεία μας και συνεπώς είναι απαραίτητο να βάζουμε καθημερινά την κίνηση στη ρουτίνα μας. Τι θα έλεγες λοιπόν να επισκεφθείς ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, όπως είναι το online κατάστημα You, και να βρεις το ιδανικό smart watch για τον αγαπημένο σου;

Είτε επιλέξεις ένα πολυλειτουργικό smart watch, είτε ένα απλό fitness tracker, φρόντισε να το βάλεις σε μία όμορφη συσκευασία, όπως είναι αυτές του Crispack και χάρισέ το στον tech lover της καρδιάς σου. Έτσι, αυτός, φορώντας το στον καρπό του, θα μπορεί να μετράει καθημερινά τα βήματα και τις αθλητικές του δραστηριότητες και να είναι πάντα σε φόρμα.

2.  Ακουστικά & Ηχεία

Ένα από τα must have αντικείμενα για έναν λάτρη της τεχνολογίας είναι σίγουρα ένα ζευγάρι ακουστικών και ένα φορητό ηχειάκι που θα τον συντροφεύει σε όλες τις βόλτες του. Με αυτά θα μπορεί να ακούει τη μουσική που του αρέσει και τα podcasts που παρακολουθεί. Αν πάλι θες να αναβαθμίσεις στο μέγιστο την εμπειρία του, μπορείς να του χαρίσεις ηχεία για τον υπολογιστή του.

Έτσι θα μπορεί να απολαμβάνει συνεχώς ανεπανάληπτο gaming με κρυστάλλινο και δυνατό ήχο. Να θυμάσαι όμως! Πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το δώρο που θα αγοράσεις, φρόντισε να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να κάνεις έξυπνες επιλογές, που έχει “ανάγκη”.

3.  Παιχνιδομηχανές

Το απόλυτο δώρο για κάθε tech lover είναι, δίχως αμφιβολία, μία παιχνιδομηχανή. Στην αγορά θα βρεις πλήθος επιλογών για όλα τα budgets και τις διαφορετικές προτιμήσεις, για να διαλέξεις αυτή που επιθυμείς. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις σε αυτήν και ένα παιχνίδι ή μια online συνδρομή για να επιλέξει ο αγαπημένος σου αυτό ακριβώς που του αρέσει.

Αν πάλι δε γνωρίζεις πώς να επιλέξεις την ιδανική κονσόλα, μπορείς να αφήσεις τον φίλο σου να κάνει μόνος του την επιλογή. Τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς δωροκάρτας, την οποία μπορείς να “γεμίσεις” με το χρηματικό ποσό που επιθυμείς και να την προσφέρεις στο άτομο που θες.

4.  Smartphones

Για το τέλος, σου αφήσαμε ένα από τα πιο αγαπημένα gadgets των περισσοτέρων. Είτε λοιπόν αγαπάς την τεχνολογία, είτε σε αφήνει αδιάφορο, είμαστε (σχεδόν!) σίγουροι ότι το κινητό τηλέφωνο συντροφεύει όλες σου τις στιγμές. Αυτό δε θα μπορούσε να μην ισχύει και για τον αγαπημένο σου tech lover, ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να αξιοποιήσει ένα καινούργιο smartphone.

Εξερεύνησε λοιπόν την αγορά και βρες τα μοντέλα που θεωρείς ότι θα του αρέσουν. Να θυμάσαι όμως! Ένα δώρο για να πετύχει τον σκοπό του δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι ακριβό. Πρέπει όμως να έχει επιλεγεί με αγάπη και με γνώμονα τα γούστα και τις ανάγκες του λήπτη του.

Αν έφτασες ως εδώ, τότε σίγουρα πήρες κάποιες ιδέες για τα πασχαλινά σου δώρα. Σε συμβουλεύουμε να αρχίσεις από τώρα τις προετοιμασίες σου για να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη συνάντηση. Από εμάς, καλά ψώνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια