GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ροδόπη: Εντυπωσίασαν τα Καταμαράν στο Φανάρι

Λαμπρά ήταν τα εγκαίνια του “North Aegean Boat Show 2024 χθες το απόγευμα στο Φανάρι Ροδόπης, με το παρών της να δίνει ο Περιφερειάρχης, Χρι...


Λαμπρά ήταν τα εγκαίνια του “North Aegean Boat Show 2024 χθες το απόγευμα στο Φανάρι Ροδόπης, με το παρών της να δίνει ο Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων, Ιωάννης Γκαράνης, ο οικοδεσπότης φυσικά, Πέτρος Καραβέτης και πρόεδρος της κοινότητας Φαναρίου.


Για πρώτη φορά βρέθηκαν στο λιμάνι του Φαναρίου τόσο μεγάλα και  ακριβά σκάφη, πρόσφατης κατασκευής, αξίας πάνω από  10-12 εκατομμύρια ευρώ!

Τα …επιβλητικά σκάφη κέρδισαν το ενδιαφέρον πάρα πολλών επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και περιεργασθούν από κοντά τέτοια πολυτελή σκάφη!


Ροδόπη: Υπερθέαμα με σκάφη Καταμαράν στο Φανάρι

Συγκεκριμένα το χώρο βρίσκονται  στα 15-18 σκάφη, τα οποία είναι επισκέψιμα, και  οι επισκέπτες να μπουν σε αυτά, να συνομιλήσουν με τις εταιρείες, να πάρουν πληροφορίες σχετικά και με την ιστιοπλοΐα και  με τον τρόπο  που λειτουργούν.

Παράλληλα  γίνονται δωρεάν βόλτες για το κοινό με ένα καταμαράν και  ένα ιστιοπλοϊκό, στο ύψος του τουριστικού  περιπτέρου και πίσω, καθώς και το ειδικό υποβρύχιο το ΝΕΜΟ, που  έχει γυάλινο βυθό ώστε να μπορούν οι μικρότεροι  επισκέπτες να δουν τον βυθό.

Δεν υπάρχουν σχόλια