GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλεξανδρούπολη: Ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις

Οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης &...


Οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης "P.A.D.A." και τη συνδρομή εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

Ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης “P.A.D.A.” και τη συνδρομή εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

Μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης ήταν

ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Δράσης «P.A.D.A.», Αντιστράτηγος ε.α. και επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ. κ. Ραχωβίτσας Ιωάννης, ο Αντιστράτηγος ε.α., τέως Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Παπαπροδρόμου Γεώργιος, η δικηγόρος κα Λιάσκου Βασιλική, ▪️η Παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχίας κα. Παλαιολόγου Ελευθερία και η πρώην προϊσταμένη Τμήματος ναρκωτικών του Γενικού Χημείου του Κράτους κα Μπακούρη Ελένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια