GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εδώ και τώρα.....διαγραμμίσεις των πεζών στους δρόμους της Ξάνθης. "Σβήστηκαν" οι παλιές...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ «ΣΒΗΝΟΥΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ!


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ «ΣΒΗΝΟΥΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ!


Για να μην είμαι ειλικρινείς αφορμή για τα παρακάτω σχόλια πήρα από την παρακάτω ανάρτηση συμπολίτη μας στο fb αλλά και σχόλια άλλων συνδημοτών μας, αφού πράγματι το πρόβλημα είναι οξύ και το συναντάμε καθημερινά όλοι οι στη πόλη μας, αφού διαγραμμίσεις για πεζούς είχαμε... αλλά δεν... έχουμε!!! Είτε γιατί δεν έβαλαν καλό ασβέστη, είτε γιατί την τελευταία φορά που έγιναν, ήταν πολύ πρόχειρες...!

Οι αναρτήσεις συμπολιτών μας, μιλούν λοιπόν μόνες τους για τις διαγραμμίσεις των  διαβάσεων για τους πεζούς όπου πράγματι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να  το αντιμετωπίσει τάχιστα ο Δήμος Ξάνθης με τα συνεργεία του.

*Και τα σχόλια:

«Χρήστος Κρουσταλλιδης

  • Στην πόλη ολες οι διαγραμμίσεις διάβασης πεζών έχουν εξαφανιστεί- έχουν σβήσει

Panos Mpaltiris

  • Έδω και δύο χρόνια φωνάζω και δεν με ακούει κανείς η μοναδική πόλη χωρίς βαμμένες διαβάσεις και δεν αντιδράει κανεις παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια δεν μιλάει κανείς κρίμα

Eleni Kaklamanou

  • Έχει μια υπέροχη διαφήμιση με πολύ όμορφες διαβάσεις είναι απαραίτητο προσόν για το Δήμο τη τροχαία τα σχολεία τους γέρους κ τα παιδιά δεν είναι γούστο είναι αναγκαιότητα κ απαιτείται.

Panos Panos

Σήμερα το πρωί στης 08:45 ξεκινάω με τα πόδια από φόρο για δημοτική αγορά.....στην Ανδρέου Δημητρίου τα πεζοδρόμια γεμάτο αυτοκίνητα....φτάνω στην διασταύρωση με 40 εκκλησιών στα φανάρια παρκαρισμένο και πάνω στην διάβαση ένα επαγγελματικό φορτηγάκι και το χειρότερο είναι ότι πέρασε αυτοκίνητο της αστυνομίας χωρίς έστω να πατήσει μια σειρήνα.....στην επιστροφή με προσπερνά ένα άλλο επαγγελματικό φορτηγάκι και παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο αναγκάζοντας με να κατέβω στο δρόμο και φτάνοντας στο σπίτι βλέπω ένα άλλο φορτηγάκι παρκαρισμένο πάνω στην διάβαση πριν τα φανάρια του φόρου. Δεν έχουμε παιδεία ΤΕΛΟΣ. Όσο και να τις βάφουν κανείς δεν τις σέβεται.πρεπει να κάνουν μια πατέντα όταν πατάει πεζός να πετάγονται καρφιά

Vasilis Saroglou

  • Υπάρχουν δεν υπάρχουν δεν έχει σημασία... Αφού οι πεζοί για τους οδηγούς ήμαστε φαντάσματα... Δεν σταματάνε ποτέ.. εχθές ήμουν στην μέση της διάβασης κοντά στην acs πριν τα φανάρια και δεν σταματούσε κανείς, αφού λέω τόσο ασήμαντος είμαι που δεν με βλέπει κανείς??

Αναστάσιος Μποζίδης

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας σαν πεζοί ζητάμε απο τους οδηγούς να σταματήσουν για να περάσουμε απο τις διαβάσεις, αλλά, όταν πιάνουμε εμείς το τιμόνι, εκεί αλλάζουν όλα. Τρέχουμε είναι η αλήθεια.... Τρέχουμε να προλάβουμε κι εγώ δεν ξέρω τι, και έτσι συνήθως δεν βλέπουμε έγκαιρα τον πεζό στην διάβαση, αλλά, ούτε και ο πεζός βλέπει το όχημα έγκαιρα, αφού ούτε σε αυτό έχουμε αποκτήσει την πρέπουσα παιδεία. Το τελευταίο πράγμα που φταίει είναι οι διαβάσεις.

Vivi Ko

  • Γιατί, κ να είχαμε διαβάσεις, υπάρχει περίπτωση να σταματήσει κανένα αυτοκίνητο να περάσει ο πεζός???

Giannis Karagiannidis

  • Με ασβέστη τα βάφουν...

Γιάννης Σιαμίδης

  • Απλά τις βάφουν με ειδικό χρώμα που γίνεται πιο έντονο όσο πλησιάζουν οι εκλογές

Elena Aslanidou

Και που ειπαρχει σταματανε οι οδηγεί να περάσουν οι παίζει μια στα τόσο εάν κάποιος θα σταματήσει κ να περάσει ο πεζός η στα παιζοδραμια αυτοκίνητο σταματημένα κ να μήπως να περάσεις από δω κ πέρα τηλέφωνα στην αστυνομία να φάνε προστυματα εγώ που βγάζω 10 μηνών παιδί να κατέβω στο κέντρο ρισκάρω την ζωή του παιδιού μου γιατί παιζοδραμια είναι χάλια είναι στενά δεν περνάει καροτσακι οι θα είναι σταθμευμένα αυτοκίνητα δεν μπορείς να περάσεις από πουθενά από δω και πέρα όλοι η μαμάδες ακόμα κ οι μπαμπάδες που βγάζουν τα παιδιά τους έξω κ βλέπουν τα αυτοκόλλητα στα παιζοδραμια να καλέσουν την αστυνομία όσους και να χρήστη από εδώ και πέρα θα βγάζω φωτογραφίες κ όταν θα έρχεται οι αστυνομία θα τους δίνω τα αυτοκίνητα να φενετε κ οι πινακίδες κ μάρκα το αυτοκηνητον να μαθους τα βλαμμένα που παρκερνουν χωρίς σεβασμό σε άτομα με αναπηρία και άτομα μεγάλης ηλικίας κ στης μαμάδες που βγάζουν τα παιδιά τους με καρότσια ακόμα θα φάει κ ο δήμος προστυμο επιτέλους με τα χάλια τα παιζοδραμια που είναι χαλασμένα με ύψος κ λακκούβες στα παιζοδραμια ντροπή σε όλους

Μωβ Χρυσκόσκονη Παντού

  • Είναι από την πολύ χρήση που κάνουν οι πεζοί 🤣🤣🤣

Giannis Pardalidis

  • Στην Γερμανία τις γραμμές τις κάνουν με λευκό τσιμέντο και δεν χαλάνε ποτέ και όχι με μπογιά νερομενη που είναι για ένα μήνα.

Κατερινιω Χατζη

  • Δεν χρειάζονται αφού δεν σταματάνε ποτέ τα αμάξια για τους πεζούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια