GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εργατικό Κέντρο Ξάνθης: Διαφωνεί με τη μεταφορά της Πρωτομαγιάς και καλεί σε κινητοποίηση την 1η Μαΐου

«Για εμάς η Πρωτομαγιά αποτελεί ημερομηνία ορόσημο. Εκείνη την ημέρα τιμάμε τους εργαζόμενους που θυσιάστηκαν ιστορικά για να καθιερωθεί το ...


«Για εμάς η Πρωτομαγιά αποτελεί ημερομηνία ορόσημο. Εκείνη την ημέρα τιμάμε τους εργαζόμενους που θυσιάστηκαν ιστορικά για να καθιερωθεί το 8ωρο και να αναγνωριστούν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, αλλά και τις προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο»

Κανονικά τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, θα εορταστεί η εργατική Πρωτομαγιά, σύμφωνα με απόφαση της ΓΣΕΕ, με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, κύριο Αθανάσιο Σισαμπέρη, να απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της έχει ανακοινώσει ότι η αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς θα μεταφερθεί για την Τρίτη 7 Μαΐου με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης να εκφράζει τις αντιρρήσεις του.

“Η κυβέρνηση το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν, να αποφασίσει, δηλαδή, τη μεταφορά της ημερομηνίας για την Πρωτομαγιά. Για εμάς, ωστόσο, η Πρωτομαγιά αποτελεί ημερομηνία ορόσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια