GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πώς να κερδίσετε στο πόκερ στο Casinia: Top 6 Συμβουλές για αρχάριους

Όπως κάθε άθλημα, το πόκερ απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις. Η εκπαίδευση, η εκμάθηση των βασικών στοιχείων της στρατηγικής και η α...


Όπως κάθε άθλημα, το πόκερ απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις. Η εκπαίδευση, η εκμάθηση των βασικών στοιχείων της στρατηγικής και η ανάγνωση των αντιπάλων στο Casinia θα βοηθήσουν τον παίκτη. Αυτές οι απλές συμβουλές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσετε τα κέρδη σας σε σχέση με την απόσταση και να αρχίσετε να παίζετε στο
https://casinia-casino.gr με μεγαλύτερη επιτυχία.

Εκμάθηση των κανόνων και κατάκτηση των βασικών αρχών

Η θεωρητική βάση είναι το θεμέλιο του παιχνιδιού σας στο Casinia. Χωρίς γνώση του πόκερ και των κανόνων του, δεν πρέπει να καθίσετε σε ένα τραπέζι με τους αντιπάλους σας. Ο αρχάριος δεν θα καταλάβει τι συμβαίνει ή τι πρέπει να γίνει. Συνιστάται να ξεκινήσετε με το Texas Hold'em.

Η βάση του πόκερ είναι η γνώση της συμπεριφοράς του αντιπάλου στο τραπέζι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ένα live παιχνίδι, όπου κάθε ποντάρισμα και ενέργεια μπορεί να προδώσει σχέδια και επιλεγμένες τακτικές. Την ώρα της διαπραγμάτευσης, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πραγματικό ή online παιχνίδι, ένας αρχάριος θα πρέπει να συμπεριφέρεται με αυτοσυγκράτηση, να μην δείχνει συναισθήματα και να επικεντρώνεται στη συμπεριφορά των αντιπάλων και τις ενέργειες στο τραπέζι.

Εξάσκηση από επαγγελματίες

Οι έμπειροι παίκτες πόκερ ξέρουν πώς να κερδίζουν πάντα στο Casinia. Οι αρχάριοι μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους παρακολουθώντας τις ενέργειες των επαγγελματιών. Συνιστάται να παρακολουθείτε πώς συμπεριφέρονται στους διαγωνισμούς. Πολλοί επαγγελματίες του πόκερ έχουν κανάλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πλατφόρμες streaming.Σε αυτούς τους ιστότοπους, οι έμπειροι παίκτες μπορούν να δίνουν συμβουλές, να αναλύουν χέρια ή να παίζουν στα τραπέζια, αναλύοντας τις ενέργειες που εκτελούνται. Τέτοια παραδείγματα θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την πειθαρχία και θα σας δώσουν επιλογές συμπεριφοράς σε διάφορες καταστάσεις.

Παρακολούθηση μαθημάτων πόκερ

Η παρακολούθηση μαθημάτων επί πληρωμή είναι παρόμοια με τη συνήθη παρατήρηση των επαγγελματιών, αλλά πιο αποτελεσματική. Η διαφορά έγκειται στην ύπαρξη ενός σχεδίου μαθήματος και στον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ του μαθητή και του προπονητή. Ο δάσκαλος θα δουλέψει τις αδυναμίες του αρχάριου και τα λάθη του χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα παραδείγματα. Οι κόουτς προσφέρουν διάφορες τακτικές που θα βελτιώσουν το παιχνίδι.

Λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές ενέργειες των αντιπάλων

Με ήδη ελάχιστες δεξιότητες, μπορείτε να προβλέψετε τη συμπεριφορά των αντιπάλων. Όπως και στο σκάκι, υπάρχει μια στρατηγική για κάθε κίνηση και τακτική του αντιπάλου. Γνωρίζοντας τη συμπεριφορά του αντιπάλου, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε το παιχνίδι ή αν είναι καλύτερα να διπλώσετε τα φύλλα και να μην ρισκάρετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υποθέσεις σχετικά με το χέρι του αντιπάλου σας με τον αντίθετο τρόπο για να τον κάνετε να σκεφτεί με τον τρόπο που χρειάζεται ο παίκτης του πόκερ.

Επιλογή του σωστού τραπεζιού

Είναι καλύτερο για έναν αρχάριο να επιλέξει ένα τραπέζι με microlimits και Texas Hold'em. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τον ανταγωνισμό με έμπειρους παίκτες και τα λάθη στο τραπέζι δεν θα είναι κρίσιμα. Στα ελάχιστα όρια, υπάρχουν οι ίδιοι άπειροι παίκτες πόκερ που συχνά κάνουν λάθος κινήσεις. Αν το χρησιμοποιήσετε αυτό, θα είναι εύκολο να κερδίσετε στο Casinia και να αυξήσετε το bankroll σας.

Κατανομή χρόνου για το παιχνίδι

Είναι απαραίτητο να ελέγχετε το χρόνο που αφιερώνετε στο τραπέζι του πόκερ.

Είναι προτιμότερο να φτιάξετε ένα πρόγραμμα ή να βάλετε ένα ξυπνητήρι πριν από το πρώτο παιχνίδι και να σταματήσετε όταν αυτό χτυπήσει. Η προειδοποίηση θα σας βοηθήσει να μην παρασυρθείτε και να τελειώσετε τα παιχνίδια εγκαίρως. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που έχετε καταφέρει να αυξήσετε το bankroll σας ή να το χάσετε. Και τα δύο αυτά φαινόμενα θα είναι συναισθηματικά για έναν αρχάριο και θα οδηγήσουν σε λάθη.

Επιμονή σε ένα αυστηρό στυλ

Τις πρώτες εβδομάδες, είναι προτιμότερο να μην είστε επιθετικοί στο τραπέζι, να μην τοποθετείτε μεγάλα στοιχήματα και να προσπαθείτε να κάνετε τον αντίπαλο να πάει πάσο. Είναι καλύτερα να επιμείνετε σε ένα αυστηρό στυλ, να διπλώνετε τα φύλλα εγκαίρως ως απάντηση στην επιθετικότητα του αντιπάλου και να μπαίνετε στο παιχνίδι με έναν καλό συνδυασμό στα χέρια. Έτσι, η απώλεια θα είναι ελάχιστη και τα κέρδη θα αυξάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια