GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λέσβος-Από την εκκλησία στα γήπεδα: Ποιος είναι ο Παπά-σπίκερ!

«Γκοολ». Από την εκκλησία στα γήπεδα… Αυτός είναι ο ιερέας σπίκερ από τη Λέσβο. O Παπά-σπίκερ!


«Γκοολ». Από την εκκλησία στα γήπεδα… Αυτός είναι ο ιερέας σπίκερ από τη Λέσβο. O Παπά-σπίκερ!

  • Σπικάρει με καλοσύνη.

Αυτός είναι ο Γρηγόριος Πολύμος, εφημέριος του Ιερού Ναού Κάτω Χάλικα, στη Μυτιλήνη.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει και παγκοσμίως. Αν υπάρχει, να συνεννοηθούμε, να κάνουμε ένα σωματείο», είπε ο ιερέας, ο Παπά-σπίκερ, όπως τον χαρακτηρίζουν για την παράξενη είδηση από το νησί της Λέσβου, με έναν ιερέα να… ασκεί καθήκοντα αθλητικογράφου ή σπίκερ, αν προτιμάτε καλύτερα.

«Έχει περάσει αυτός ο χαρακτηρισμός, ναι…», είπε ο ίδιος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Στούντιο με Θέα.

  • Πώς προέκυψε το ενδιαφέρον;

«Ο παππάς πρέπει να είναι ζευγάς και μέσα στην κοινωνία», είπε αρχικά και στη συνέχεια ευχήθηκε να πάνε όλα με τον Μανώλη Μαυρομάτη.

«Πρέπει να ευχηθούμε όλοι να πάει καλά και κάθε καλό στον Μανώλη Μαυρομάτη, γιατί μεγαλώσαμε με αυτή τη γενιά των δημοσιογράφων.

Προέκυψε από μικρόβιο, ραδιοφωνικά κυρίως, από μικρή ηλικία, να περιγράψουμε τον αγώνα. Όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή, βγήκε στην επιφάνεια, μετά από πολλά χρόνια.

Έγινε ένα κανάλι, πλησίασαν τον πάτερ, που τον είχαν ακούσει και του ζήτησαν για πρώτη φορά να τους βοηθήσει στο σπικάρισμα.

Όλη η ιδέα ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους.

Εμείς θέλουμε να γίνεται ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να τους πείσουμε ότι είναι συναγωνιστές… και είναι αντίπαλοι μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Όλες οι ομάδες είναι δικές μας. Είναι τοπικό Πρωτάθλημα. Πήγαμε, βεβαίως και στη Σάμο, στις αναμετρήσεις της ΕΠΣ.

Παραξενεύτηκαν στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβαν ότι ήμασταν αντικειμενικοί. Περιγράφουμε τους πανηγυρισμούς. Αν τώρα, ξεφύγει κάπως η κατάσταση, βλέπουν τον πάτερ εκεί και κατανοούν, σέβονται», είπε μεταξύ άλλων ο πάτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια