GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Ζητάει τον αριθμό των Τζαμιών σε Ξάνθη και Ροδόπη με τίνος… Μουφτή ή «Ψευτομουφτή» την επιρροή είναι!

Πόσα εκ του συνόλου των τζαμιών στον νομό Ξάνθης βρίσκονται υπό την επιρροή του νομίμου Μουφτή, Σοφολογιωτάτου κ. Χεμσερή Νεζντέν, και πόσα ...


Πόσα εκ του συνόλου των τζαμιών στον νομό Ξάνθης βρίσκονται υπό την επιρροή του νομίμου Μουφτή, Σοφολογιωτάτου κ. Χεμσερή Νεζντέν, και πόσα υπό την επιρροή του ψευδομουφτή, κ. Μουσταφά Τράμπα ρωτάει σε απίστευτη ερώτησή της η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και το ίδιο ρωτάει μάλιστα και για το Νομό Ροδόπης!!!

Απίστευτο δηλαδή κι όμως….αληθινό. Και διαβάστε αυτούσια την ερώτηση του Χήτα Κωνσταντίνου, Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης.

Αίτημα απαντήσεως επί του αριθμού των τζαμιών τα οποία υπόκεινται στην επιρροή του Τοποτηρητή και του ψευδομουφτή Κομοτηνής.

Αναλυτικότερα η Ελληνική Λύση αναφέρει τα παρακάτω:

«Σας αποστέλλουμε την ερώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 3883/21-03-2024 σχετικά με το θέμα «Αίτημα απαντήσεως επί του αριθμού των τζαμιών τα οποία υπόκεινται στην επιρροή του Τοποτηρητή και του ψευδομουφτή Κομοτηνής».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Του: Χήτα Κωνσταντίνου, Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ: Τoν κ. Υπουργό Εξωτερικών

Τoν κ. Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

ΘΕΜΑ: «Αίτημα απαντήσεως επί του αριθμού των τζαμιών τα οποία υπόκεινται στην επιρροή του Τοποτηρητή της Μουφτείας Κομοτηνής, Σοφολογιωτάτου κ. Χαλήλ Τζιχάντ, και πόσα υπό την επιρροή του «ψευδομουφτή» Κομοτηνής, κ. Ιμπραήμ Σερίφ»

Κύριοι Υπουργοί,

Όπως ανέγραψε ο Τύπος της Θράκης τη 2α Μαρτίου ανεγνώσθη «επιτίμιο» στην μεγάλη πλειοψηφία των τζαμιών του νομού Ροδόπης κατόπιν «εντολής» του ψευδομουφτή κ. Ιμπραήμ Σερίφ, εναντίον βουλευτή, ο οποίος ψήφισε θετικά για τον γάμο των ομοφιλόφυλων, κάτι το οποίο το κόμμα μας καταψήφισε εκφράζοντας εντόνως την διαφωνία του με εμπεριστατωμένα επιχειρήματα. Το δε κόμμα του καταδίκασε τον συντηρητικό μηχανισμό της Άγκυρας στη Θράκη και ειδικά τους κύκλους της μη νομίμου ψευδομουφτείας Κομοτηνής. Παραβλέποντας τα αίτια του ανωτέρω

«επιτιμίου» γίνεται οφθαλμοφανές ότι με τον συγκεκριμένο νόμο πλην του θρησκευτικού φρονήματος των χριστιανών το οποίο προσβάλλετε, εξίσου προσβάλλετε και το θρησκευτικό συναίσθημα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης την οποία οδηγήσατε, πρόσκαιρα ή μη, στην επιρροή του διαπράττοντος επί σειρά ετών ατιμώρητα το ποινικό αδίκημα της «παραποιήσεως αρχής», ψευδομουφτή Κομοτηνής κ. Ιμπραήμ Σερίφ. Διότι πώς άλλως δύναται να εκληφθεί η ανταπόκριση σε «εντολή» του για την ανάγνωση «επιτιμίου» από την μεγάλη πλειοψηφία των τζαμιών της Ροδόπης; 

Σήμερα αυτό, και υπάρχει σκεπτικισμός για το αύριο τι μέλλει γενέσθαι για έτερο θέμα. Με τον εκτρωματικό νόμο σας ουσιαστικά απονευρώσατε την εξουσία του νομίμου Τοποτηρητή της Μουφτείας, Σοφολογιωτάτου κ. Χαλήλ Τζιχάντ, δείχνοντας, προς μεγίστη χαρά των κύκλων της Άγκυρας και των υποστηρικτών της στη Θράκη ότι σε κρίσιμα θέματα ο ψευδομουφτής και οι περί αυτόν δύνανται να προπαγανδίζουν δημοσίως στα τζαμιά και στους πιστούς ότι αυτοί κρίνουν και αυτονόητα εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων και της κρατικής μας υποστάσεως. 

Επαναλαμβάνουμε ότι δε μας αφορά το αίτιο του «επιτιμίου» αλλά η συσπείρωση της πλειοψηφίας της μουσουλμανικής μειονότητας για ένα θέμα υπό τον ψευδομουφτή κ. Σερίφ. Πλέον όμως τούτου, προκύπτει και το εύλογο ερώτημα με τι επίφαση νομιμότητας ένας ψευδομουφτής εκδίδει «επιτίμιο» το οποίο αναγιγνώσκουν οι διορισμένοι από την νόμιμη Μουφτεία και μισθοδοτούμενοι από την ελληνική πολιτεία Ιμάμηδες; Θεωρούμε ότι καταλληλότερος να απαντήσει επ’ αυτού είναι ο από το 2011 διορισμένος ως Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής.

  • Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
  • Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1.Προτίθεσθε να μας απαντήσετε πόσα εκ του συνόλου των τζαμιών στη Ροδόπη πρόσκεινται στη νόμιμη Μουφτεία Ροδόπης και στον διορισμένο από την Πολιτεία, Σοφολογιώτατο κ. Χαλήλ Τζιχάντ, και πόσα πρόσκεινται στον ψευδομουφτή, κ. Ιμπραήμ Σερίφ;

2.Προτίθεσθε να μας απαντήσετε πόσα εκ του συνόλου των τζαμιών στον νομό Ξάνθης βρίσκονται υπό την επιρροή του νομίμου Μουφτή, Σοφολογιωτάτου κ. Χεμσερή Νεζντέν, και πόσα υπό την επιρροή του ψευδομουφτή, κ. Μουσταφά Τράμπα;

Θεσσαλονίκη, 20/03/2024

Ο ερωτών Βουλευτής

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια