GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η πρώτη πλωτή Έκθεση σκαφών στη Β. Ελλάδα ετοιμάζεται στο λιμάνι Φαναρίου

Ένα μεγάλο σόου σκαφών με δωρεάν δράσεις για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζεται στο Φανάρι, όπως ενημέρωσε μέσα από το ράδιο Χρόνος 87.5fm ο π...


Ένα μεγάλο σόου σκαφών με δωρεάν δράσεις για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζεται στο Φανάρι, όπως ενημέρωσε μέσα από το ράδιο Χρόνος 87.5fm ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέτρος Καραβέτης.

Ο λόγος για την πρώτη πλωτή έκθεση σκαφών στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο θαλάσσιος τουρισμός και ο πολιτισμός συγκλίνουν με στόχο να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Έτσι από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2024 στο γραφικό Φανάρι της Θράκης, η εκδήλωση υπόσχεται μια εξαιρετική συγχώνευση θαλάσσιου τουρισμού και πολιτιστικής εξερεύνησης, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη εμπειρία.

Συναντήστε εκεί την Athenian Yachts, την North Sailing, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βορείου Αιγαίου και την Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κομοτηνής, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν με περηφάνια το «North Aegean Boat Show 2024», ένα γεγονός ορόσημο που σηματοδοτεί την πρώτη έκθεση σκαφών στην ιστορία της περιοχής. Αυτή η προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ σημαντικών φορέων του τουρισμού και τοπικών αρχών είναι αφιερωμένη στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και της ξεχωριστής κληρονομιάς της Βόρειας Ελλάδας.

Εκδήλωση για όλους

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενθουσιώδεις, χωρίς να απαιτείται κόστος συμμετοχής. «Θα είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου Πέτρος Καραβέτης, γνωστοποιώντας ότι εκτός από τον Δήμο Κομοτηνής που υποστηρίζει την εκδήλωση, αυτή θα τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. «Είμαστε όλοι μαζί, προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό και μεγάλο, αλλά και να γίνει η αρχή για να το καθιερώσουμε» δήλωσε.

Αναφορικά με το ψυχαγωγικό περιεχόμενο, εκτός από την έκθεση ακτοπλοϊκών και καταμαράν, μερικά από τα σκάφη θα πραγματοποιούν δωρεάν βόλτες για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχει ένα σκάφος ημι-υποβρύχιο, με το οποίο θα μπορούν να βλέπουν τον βυθό στην περιήγησή τους στη θάλασσα.

Στόχος της δράσης, σύμφωνα με τον Πέτρο Καραβέτη είναι να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα στο Φανάρι, αλλά συγχρόνως να ξεκινήσει όσο το δυνατό νωρίτερα φέτος η τουριστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια