GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης προτείνει την Τούμπα για έδρα του τελικού-Πώς απαντά ο ΠΑΟΚ

Άνοιξε και… επισήμως η συζήτηση για την έδρα του τελικού για τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό και ο Άρη...


Άνοιξε και… επισήμως η συζήτηση για την έδρα του τελικού για τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό και ο Άρης «κλείδωσε» την παρουσία του στον τελικό ύστερα από το χθεσινό (6/3) 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Το ΟΑΚΑ φάνταζε εξαρχής ως φαβορί για τη διεξαγωγή του τελικού, ωστόσο, ο Άρης μία ημέρα μετά την πρόκρισή του στον τελικό εκφράζει με διαρροή του τη διαφωνία του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο εκτός Λεκανοπεδίου με κόσμο και, σύμφωνα με όσα διαρρέονται, όταν ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους φορείς θα ζητήσουν ο αγώνας να γίνει είτε στην Τούμπα είτε στη Λάρισα και το AEL FC Arena.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως, πως το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα διεξαγωγής του τελικού στην Τούμπα θα φέρει αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιδράσει απορρίπτοντας το εν λόγω ενδεχόμενο.

Ως εκ τούτου, «καίγεται» από πολύ νωρίς το συγκεκριμένο σενάριο, αφού αν ο ΠΑΟΚ πει «όχι» ο τελικός Κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια