GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έρωτας με συνάδελφο !!! Ένας μίνι οδηγός… επιβίωσης στον χώρο εργασίας

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι μια σχέση με κάποιον/α συνάδελφο είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αν ξαφνικ...


Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι μια σχέση με κάποιον/α συνάδελφο είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αν ξαφνικά άρχισες να βλέπεις τον/την συνάδελφό σου με άλλο μάτι, δώσε προσοχή στα παρακάτω για να τα βγάλεις πέρα εύκολα.

Βεβαιώσου ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα είναι περιπέτεια της μιας εβδομάδας – όσο μπορείς να κρίνεις από πριν.

Προσοχή στο προφίλ που έχεις δημιουργήσει, γιατί από τη μια θα έχει φτάσει και στα αυτιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, από την άλλη αν κάνεις κάτι που δεν θεωρείται γενικά αποδεκτό είναι πιθανό να γίνει πολύ αρνητικό το κλίμα στη δουλειά.

Απέφυγε τις υπερβολικές οικειότητες στον χώρο εργασίας. Δεν χρειάζεται ούτε να δίνετε δικαιώματα ούτε να γίνετε θέαμα.

Αν δεν τραβήξει, προσπάθησε να το διαχειριστείς με σοβαρότητα. Το να πάνε στραβά τα πράγματα είναι και αυτό μέσα στις πιθανότητες. Πρώτον, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου από πριν πώς θα διαχειριστείς έναν πιθανό χωρισμό και δεύτερον, αν τελικά αυτό συμβεί, άφησε τους συναισθηματισμούς στην άκρη για να φερθείς σαν επαγγελματίας.

Μην κάνεις διακρίσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ίδια επαγγελματική σχέση που είχες και πριν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας να κάνεις εξαιρέσεις εις βάρος των άλλων.

Μην το κρατάς μυστικό. Ειδικά αν η σχέση προχωρήσει και αφού το συμφωνήσετε δεν υπάρχει λόγος να το κρατάτε μυστικό από τους συναδέλφους σας.

Όμως απέφυγε να κάνεις σχέση με το… αφεντικό σου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα οδηγήσει σε προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια