GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τουρκία: Συνάντηση Ερντογάν-Ζελένσκι την Παρασκευή (8/3) στην Κωνσταντινούπολη

Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (8/3) ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τη συμφωνία για τη σιτηρά...


Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (8/3) ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τη συμφωνία για τη σιτηρά, πεδίο στο οποίο η Τουρκία επιχειρεί να διαδραματίσει ρόλο διαμεσολαβητή, να τίθεται στο επίκεντρο των συνομιλιών στο τετ α τετ με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Την επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου στην Τουρκία έκανε γνωστή μέσω της πλατφόρμας X, η προεδρία της χώρας.

Μάλιστα, ο Ζελένσκι πάει Τουρκία, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην Ουκρανία, αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε αντιπαραβολή…

Δείτε και την ανάρτηση:

Η επίσκεψη

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά η πορεία του ρωσοουκρανικού πολέμου, οι εξελίξεις σχετικά με πιθανή συνέχιση της συμφωνίας για τα σιτηρά, καθώς και οι γεωπολιτικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται αργότερα εντός του έτους να προβεί σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο η ημερομηνία της συνάντησης των δύο προέδρων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια