GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Σε τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου, την 28η Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων ...


Σε τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου, την 28η Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30
στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1: 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2024. (Εισήγηση: Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών).

ΘΕΜΑ 2: Συζήτηση του ψηφίσματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριών «Η Γέννα» για την Δημιουργία ΜΕΘ στην ΑΜΘ. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου).

ΘΕΜΑ 3: Επιλογή και εγγραφή νηπίου στον παιδικό σταθμό Τοξοτών και διαγραφή νηπίου από τον παιδικό σταθμό Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου. (Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών).

ΘΕΜΑ 4: Έγκριση για την παραχώρηση δημοτικής έκτασης με δημοπρασία στην Κοινότητα Εξοχής στο αγρόκτημα Βανιάνου με σκοπό την πολυετή δενδροκαλλιέργεια (ελιές). (Εισήγηση: Προϊστάμενος Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

ΘΕΜΑ 5: Σύναψη συμφωνητικού συνεργασίας για τη διαχείριση χρησιμοποιούμενων μαγειρικών ελαίων στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων στον Δήμο Τοπείρου. (Εισήγηση: Γενικός Γραμματέας).

Δεν υπάρχουν σχόλια