GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολυμπιακός: Σενάριο «βόμβα» για απευθείας πρόκριση στους «4» του Conference League

Σενάριο-«βόμβα» που φέρνει τον Ολυμπιακό απευθείας στους «4» του Europa Conference League χωρίς αγώνες απέναντι στη Φενερμπαχτσέ έρχεται στο...


Σενάριο-«βόμβα» που φέρνει τον Ολυμπιακό απευθείας στους «4» του Europa Conference League χωρίς αγώνες απέναντι στη Φενερμπαχτσέ έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Τουρκία.

Το σενάριο αυτό έχει άμεση συνάρτηση με τις εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν πριν από μερικές ημέρες στην Τραπεζούντα και το ξύλο μεταξύ παικτών και οπαδών στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ έχει εκφράσει ευθείες απειλές αποχώρησης από το Πρωτάθλημα της Τουρκίας σε περίπτωση που τιμωρηθούν ποδοσφαιριστές της που συμμετείχαν στα επεισόδια με τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ.

Η απόφαση από πλευράς Φενερμπαχτσέ αναμένεται να ληφθεί στις 2 Απριλίου, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, λίγες ημέρες πριν από τα ματς της ομάδας με τον Ολυμπιακό (11/4 και 18/4), για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολούθως η Ομοσπονδία της Τουρκίας θα πρέπει να ενημερώσει την UEFA και κατόπιν η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα πρέπει να αποβάλει την ομάδα από τις διοργανώσεις της, σε αυτή την περίπτωση από το Conference League.

Αν η απόφαση ληφθεί άμεσα, τότε ο Ολυμπιακός θα περάσει απευθείας στους «4» του Europa Conference League χωρίς να δώσει τους αγώνες με τη Φενερμπαχτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια