GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


2ο Γυμνάσιο Ξάνθης: Οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας και οι μαθητές σχεδίασαν τη σχολική αυλή που επιθυμούν να έχουν

Στο πλαίσιο της εσωτερικής αξιολόγησης της σχολικής μονάδας υλοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 δράση που αφορά στην ενδοσχολική επιμ...

Στο πλαίσιο της εσωτερικής αξιολόγησης της σχολικής μονάδας υλοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 δράση που αφορά στην ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών με θέμα ” Ενημέρωση σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας”

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης κ. Τάσος Κωνσταντινίδης παρουσίασε στους εκπαιδευτικούς τρόπους αντιμετώπισης φωτιάς και πυρκαγιάς, τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιάς και αναφέρθηκε διεξοδικά στα μέρη ενός πυροσβεστήρα και στην ορθή χρήση του.

Την Τετάρτη 27/03/2024 εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης επισκέφθηκαν το σχολείο μας, ώστε να εργασθούν με μαθητές πάνω στο project ”Σχεδιάζουμε την αυλή μας”.

Οι μαθητές του Α4, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες έκαναν προτάσεις για τις αλλαγές που θα ήθελαν να γίνουν στην αυλή του σχολείου τους. Επίσης, μίλησαν για τις δραστηριότητες που θα επιθυμούσαν να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. 

Αλλαγές πρότειναν και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου, ευελπιστώντας βέβαια στην υλοποίηση αυτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια