GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρώτοι οι μαθητές του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, στον διαγωνισμό Ρομποτικής στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Με ανακοίνωσή τους, η Σχολική Εφορία και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης ενημερώνουν ότι οι μα...


Με ανακοίνωσή τους, η Σχολική Εφορία και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης ενημερώνουν ότι οι μαθητές τους ήρθαν πρώτοι στον διαγωνισμό Ρομποτικής στην Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι:

«Το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ξεκινήσαμε τα μαθήματα Ρομποτικής και στο δεύτερο έτος αυτών των μαθημάτων φτάσαμε σε μια μεγάλη επιτυχία.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 από τη STEM Education πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Ρομποτικής στην Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης.

Το σχολείο του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης κατέκτησε την πρώτη θέση.

Κατακτώντας την πρώτη θέση στην Περιφέρεια έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαρτίου στην Αθήνα.

Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εκπαιδευτικό Ελίφ Μολλά και στη συνέχεια τους μαθητές Αλή Καρανταγί, Κερέμ Ρουσέν, Ειμέν Μαχμούτ, Μεχμέτ Χότσκα, Μεντιχά Τσιτάκ, Φατμά Τσιτάκ που εκπροσώπησαν το σχολείο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια