GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για τυχόν απόπειρα από Κροάτες χούλιγκανς να έρθουν στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ντι...


Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για τυχόν απόπειρα από Κροάτες χούλιγκανς να έρθουν στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η αστυνόμευση των τελωνείων της Βορείου Ελλάδος έχει τεθεί σε αυξημένο επίπεδο επιφυλακής, προς αποτροπή μιας ενδεχόμενης απόπειρας προσέγγισης οπαδών της κροατικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria, έχει διαπιστωθεί ότι σε φόρουμ των οπαδών της κροατικής ομάδας υπάρχουν συζητήσεις αναζήτησης τρόπων για το πώς μπορεί κανείς να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που ισχύει για το συγκεκριμένο ζευγάρι της διοργάνωσης.

Εντούτοις, δεν έχει, μέχρι στιγμής, υπάρξει ενημέρωση στην ΕΛΑΣ από γειτονικές χώρες για τη διέλευση Κροατών με κατεύθυνση προς Ελλάδα.

Πάντως, από το πρωί σήμερα η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στους συνοριακούς σταθμούς είναι ιδιαίτερα αυξημένη και δεν έχουν διαπιστωθεί ύποπτες διελεύσεις.

Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται μετά τα τρομερά επεισόδια που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στον αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια