GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Tα μικρά πράγματα είναι και τα πιο ... μεγάλα! Λειτούργησε το βράδι τη Παρασκευής και το Σιντριβανάκι του Κήπου!

Μετά από 4 χρόνια περίπου το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2024, αφού προηγουμένως συνεργείο του Δήμου Ξάνθης είχε καθαρίσει όλον τον ...


Μετά από 4 χρόνια περίπου το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2024,
αφού προηγουμένως συνεργείο του Δήμου Ξάνθης είχε καθαρίσει όλον τον περιβάλλοντα χώρο και πέταξε τα "σάπια" προεκλογικά φυτά του Τσέπελη που είχαν σαπίσει, καθάρισε τη βάση και άλλαξε τον μηχανισμό, λειτούργησε και το ιστορικό σιντριβάνι του Κήπου (σ.σ. Δίπλα στο Elisso Hotel) και μάλιστα με φωτισμό όπως ...παλιά δίνοντας μια άλλη όψη στην περιοχή της Π. Πόλης. 

Η επαναλειτουργία του μικρού ιστορικού σιντριβανιού ήταν αίτημα όλων των κατοίκων της πόλης αλλά και των δημοτών που είχαν "δεθεί" με αυτό . Ποιος δεν είχε βγάλει άλλωστε φωτογραφία με το σιντριβανάκι τις παλιές εποχές! 

Δείτε το λοιπόν από το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2024 να λειτουργεί και πάλι και να δίνει την δική του λάμψη στο τέλος της Βασ. Σοφίας, απέναντι από τα πάρκα. Σύντομα μάλιστα η ανάπλαση του χώρου θα συνεχιστεί με παγκάκι, γκαζόν και έναν χώρο πανέμορφο, ειδικά για την Άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Υπενθυμίζουμε οτι μετά επί χρόνια εγκατάλειψης από τον δημοτική αρχή Λάκη Στυλιανίδη - Τσέπελη που το είχαν...."μπαζώσει" επί μια 10ετία και πλέον λόγω....αφανούς ετέρου (!) το σιντριβάνι αυτό είχε επαναλειτουργήσει στις 24/08/2018 μέχρι να εκλεγεί δήμαρχος ο Τσέπελης και εγκαταλειφθεί τελείως μόλις ανέλαβε απο τον Γενάρη 2019 τον δήμο.!

Από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ξαναλειτουργεί. 

(σ.σ. Η Ξάνθη αλλάζει... Και γίνεται πλέον Αλλιώς! Με μικρά πράγματα στην αρχή....αλλά τα μικρά είναι και τα Μεγάλα τις περισσότερες φορές) 



Πως ήταν το ιστορικό σιντριναβάκι του Κήπου επί Αειμνήστου Δήμαρχου Κώστα Μπένη.και πως ήταν διαρρυθμισμένος ο τότε χώρος.



Δεν υπάρχουν σχόλια