GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Cosmote: “Κατέρρευσαν” τα δίκτυα σταθερής, ίντερνετ και κινητής

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το δίκτυο της Cosmote, από σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής (18/02), με πολλούς συνδρομές να μην έχουν πρόσβα...


Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το δίκτυο της Cosmote, από σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής (18/02), με πολλούς συνδρομές να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να μην μπορούν να λάβουν ή να πραγματοποιήσουν κλήσεις.

Όπως προκύπτει από τις αναφορές των καταναλωτών, αντίστοιχα προβλήματα καταγράφονται σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως οι Σέρρες, η Δράμα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος και η Καβάλα.

Παράλληλα αναφέρθηκαν και προβλήματα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, να σημειωθεί όμως πως μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τριψήφιο αριθμό 112, που λειτουργεί ανεξαιρέτων κινητής σύνδεσης.

Μάλιστα το πρόβλημα φαίνεται να επεκτείνεται και στα τηλεοπτικά κανάλια της περιοχής που μεταδίδουν μέσω οπτικής ίνας το σήμα στην digea.

Στην επίσημη σελίδα της Cosmote, στα social media, πολλοί καταναλωτές αφήνουν σχόλια, ζητώντας από την εταιρία τηλεπικοινωνιών να απαντήσει σχετικά με το πότε θα επανέλθει το δίκτυο στα κινητά και τα σταθερά τηλέφωνά τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το τι ακριβώς συμβαίνει και για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια