GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιάννης Καλτσάς, πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ξάνθης:

«Αφουγκραζόμαστε τους νέους και με οδηγό τις ιδέες και τις σκέψεις μας θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο 2024»


«Αφουγκραζόμαστε τους νέους και με οδηγό τις ιδέες και τις σκέψεις μας θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο 2024»

Το απόγευμα του Σαββάτου η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Cafe Bar Desire.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, , οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού και Αθλητισμού Τάσος Ταρενίδης, Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Τσάπαλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Κυρπόγλου, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Χρήστος Παππάς, η Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης Βάσω Παυλακάκη, η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Ψωμά , η σύμβουλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Μαρίνα Παυλίδου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αλέξανδρος Νταμπουρατζής, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραϊτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης Νίκος Γρηγοριάδης, η πολιτευτής της Ν.Δ. Μαρία Τσιακίρογλου, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης, νέοι, φοιτητές και φίλοι της ΟΝΝΕΔ


Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Καλτσάς ευχαρίστησε το βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, τους εκπροσώπους της περιφέρειας και του δήμου, τους φίλους του κόμματος και τους φοιτητές που δίνουν τους αγώνες τους.

Στις δηλώσεις του στον ‘ΑΓΩΝΑ’ τόνισε:

«Όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι, προσπαθούμε για το καλύτερο στην κοινωνία. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και οικογενειακή ευημερία και κάθε καλό. Από εδώ και πέρα, έρχεται μια χρονιά για το κόμμα μας, για τη Νέα Δημοκρατία απαιτητική, όπως η προηγούμενη που ήταν πολύ νικηφόρα. Το 2023 ήταν νικηφόρο σε όλους τους τομείς. Έρχονται οι ευρωεκλογές, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο κόσμος δείχνει την προτίμηση και την αγάπη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου και να βρίσκεται.

Θα κάνει, είμαι σίγουρος και είμαστε σίγουροι το καλύτερο και για τους νέους μας. Με το νέο νομοσχέδιο της παιδείας και όσα θα έρθουν από δω και πέρα.

Η ΟΝΝΕΔ το 2024 θα είναι το ίδιο δραστήρια όπως και το 2023. Ηρθε η νίκη της ΝΔ στην Ξάνθη μετά από 14 χρόνια.Η ΟΝΝΕΔ συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό από από δω και στο εξής συνεχίζουμε μαζί. Συνεχίζουμε δυναμικά, προχωράμε σταθερά τολμηρά μπροστά, όπως έλεγε και ο πρωθυπουργός μας στις εκλογές του 23. Πάμε για τις ευρωεκλογές, είμαστε στην κοινωνία, αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, τους νέους αυτής της κοινωνίας και με οδηγό τις ιδέες και τις σκέψεις μας και τα νομοσχέδια και ότι έρθει από το κόμμα μας και τον πρωθυπουργό μας, θα προχωρήσουμε και ευχόμαστε για ένα καλύτερο 2024.”

Τυχερός ο Γιώργος Κατρανίτσας, στο δικο του κομμάτι έπεσε το φλουρί. Ενας προσωπικός φίλος του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και συνοδοιπόρος στο οικονομικό στην Κομοτηνή, στα φοιτητικά χρόνια με τη ΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια