GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έγκλημα στη Μάνδρα-Χρήστος Γιαλιάς: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας-Η τραγική σύμπτωση με τη δολοφονία της πρώην συζύγου του

Ενέδρα θανάτου και μαφιόζικη εκτέλεση στη Μάνδρα… Η δολοφονία του 60χρονου επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά, απασχολεί την κοινή γνώμη τις τελε...


Ενέδρα θανάτου και μαφιόζικη εκτέλεση στη Μάνδρα… Η δολοφονία του 60χρονου επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά, απασχολεί την κοινή γνώμη τις τελευταίες ώρες, ύστερα από την είδηση ότι το αυτοκίνητό του βρέθηκε καμένο στη Μάνδρα Αττικής, με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα σε αυτό δολοφονημένος και τις πληροφορίες να επιβεβαιώνουν ότι είναι εντέλει ο πρώην ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρικάλων.

Τον δολοφόνησαν και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του!

Οι Πυροσβέστες εντόπισαν καλάσνικοφ και ένα δεύτερο καμένο αυτοκίνητο, αρκετά μέτρα πιο πέρα, που ανήκει προφανώς στους εκτελεστές του, οι οποίοι θέλησαν να το ξεφορτωθούν.

Μέσα στο πρώτο αυτοκίνητο, το όχημα του επιχιερηματία πέταξαν επομένως το καλάσνικοφ για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Με βάση τα όσα αναφέρει το protothema, η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή.

Το όχημα βρέθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα και στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά.

Η τραγική σύμπτωση από το παρελθόν

Πριν από κάποια χρόνια, είχε δολοφονηθεί και η πρώην σύζυγός του.

Ήταν, λοιπόν, ο πρώην σύζυγός της δολοφονημένης, Φρέντα Καρζή, πάλι στη Μάνδρα, που είχε δολοφονηθεί από ληστές στα τέλη Μαΐου του 2018, για ένα ρολόι «Versage».

Στην ίδια περιοχή. Πάλι, δολοφονία και τότε…

Σύμφωνα με το news247, oι δράστες, που «ξεσκεπάστηκαν», τότε, ύστερα από μία επεισοδιακή ληστεία σε σουπερμάρκετ στα Βριλήσσια, που κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, είχαν παραδεχτεί πως γνώριζαν πως ο στόχος τους ήταν πρώην σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία.

Από την Αστυνομία, όπως επισημαίνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, θα ερευνηθεί πλήρως το περιβάλλον του θύματος, καθώς υπάρχουν σκέψεις για κάποιες δραστηριότητές του, εκτός των νόμιμων επιχειρήσεών του, ώστε να φτάσουν και στο πιθανό κίνητρο των δραστών και ενδεχομένως έτσι στα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τη zougla, ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν επίσης στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων.

  • Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, διότι είχαν βρεθεί στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ από τη zougla, αναφέρεται ακόμη πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε εμπλακεί στο παρελθόν, πάντα κατά τις Αρχές σε διακίνηση ναρκωτικών καθώς και σε υπενοικιάσεις Πακιστανών εργατών οι οποίοι απασχολούνταν σε εργοστάσια και αγρούς στο Θριάσιο.

Το πυρπολημένο όχημα βρέθηκε στην οδό της Αγίας Αικατερίνης όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν τη φωτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια