GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τί είναι ο Δήμος Ξάνθης; "Δοβλέτι" και πάλι ενός.... Τσέπελη ;

Εμείς βέβαια τον ξέρουμε καλά εδώ και 10-12 χρόνια, δεν θα ξεχάσουμε το θράσος του για τις «αρπακτές» που έκανε στο περιβόητο «Καρναβάλι» τη...


Εμείς βέβαια τον ξέρουμε καλά εδώ και 10-12 χρόνια, δεν θα ξεχάσουμε το θράσος του για τις «αρπακτές» που έκανε στο περιβόητο «Καρναβάλι» της Κομοτηνής (KOM-on Party) και τίποτα δεν μας παραξενεύει ούτε στο «ύφος», αλλά και ούτε με το «ήθος» που λειτουργεί, μην κρατώντας ούτε καν τα προσχήματα, αφού κυριολεκτικά κάνει ότι θέλει, απαξιώντας να ρωτήσει όλους τους υπόλοιπους!

Ενώ προκειμένου να «εκδικηθεί» αυτούς που θεωρεί «μη  φίλους του...», νομίζει ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι… «δοβλέτι» και τσιφλίκι του!

Με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί ήδη τον θεσμό από τη μια για την διαφήμιση του Misirlou κι από την άλλη φτάνοντας στο σημείο να καταχωρεί στο πρόγραμμα των ΘΛΕ 2024 την παράσταση Πικαντίλι 5 - Η νύχτα... «Αλλιώς» με... μισή σειρά, ενώ «αφιερώνει»...  σελίδες σε όλα τα υπόλοιπα!

Κι όλα, με έναν Δήμαρχο (Στράτος Κοντός), που λειτουργεί με τόσο μεγάλη σεμνότητα και απλότητα, που κερδίζει ακόμη και τους... ΚΚΕδες  που τον επισκέπτονται στο γραφείο τους!

Ανοιχτός σε όλους και δίνοντας σαφέστατες εντολές για διαφάνεια, σεμνότητα και απλότητα!!!

Το μοναδικό λοιπόν και απλό ερώτημά μου!!!

-Αυτόν τον Τσέπελη (σ.σ. Διότι κι ο θείος έτσι ξεκίνησε με τον Αείμνηστο Φίλιππο Αμοιρίδη), τον «ελέγχει» τελικά κανείς; Ή απλά «μιμείται» απλά τον... εαυτό του; Αυτόν όλοι σχεδόν οι Καρναβαλικοί σύλλογοι της Ξάνθης, άκουγαν... Μιχάλη Τσέπελη – Βάτραχοι και καλύτερα να μην «ξαναθυμίσω» την αντίδρασή τους!

Η «κατάστασή» του έχει πλέον εξελιχθεί σε όλους τους τομείς... ανεξέλεκτη!

[σ.σ. Και καλύτερα μην σας πω, τι  «άτομο» αρχικά ήθελε να «κατεβάσει» για βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλικού και ευτυχώς του «τράβηξε» τα γκέμια ο Δήμαρχος... Και ήδη οι γκάφες του, βγάζουν μάτια! Και αποτελούν θέμα της ημέρας] 

Δεν υπάρχουν σχόλια