GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη του Νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Κωνσταντίνου Ρίζου και του Νέου Υποδιευθυντή Νεκταρίου Ορφανίδη στην Ιερά Μητρόπολη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ. κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκαν την Πέμπτη ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Κωνσταντίνος Ρίζος και ο...


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ. κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκαν την Πέμπτη ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Κωνσταντίνος Ρίζος και ο Νέος Υποδιευθυντής Νεκτάριος Ορφανίδης, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων τους.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης ζήτησε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης ως επιστηριγμό και ενίσχυση στα υψηλά αστυνομικά καθήκοντα που ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης και τον Νέο Υποδιευθυντή, τους συνεχάρη από καρδίας για την προαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της προστασίας των Ξανθιωτών και των επισκεπτών του τόπου μας, για τη συνέχιση της πολύτιμης προσφοράς του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια