GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κωνσταντινούπολη: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην καθολική εκκλησία

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση με τους πυροβολισμούς στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία, που σημει...


Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση με τους πυροβολισμούς στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (28/1) στην Κωνσταντινούπολη, με θύμα έναν 52χρονο. Μία σύλληψη υπόπτου.

Το Amaq News Agency, το πρακτορείο ειδήσεων της ισλαμιστικής οργάνωσης, μετέδωσε το μήνυμα των ISIS ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση με πυροβολισμούς στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία στην περιοχή Σαρίγιερ στην Κωνσταντινούπολη.

Από την επίθεση σκοτώθηκε ένας 52χρονος, ο οποίος επισκεπτόταν το τελευταίο διάστημα την εκκλησία παρέα με τον θείο του, χωρίς όμως να είναι ο ίδιος Χριστιανός. Τραυματίστηκε σοβαρά από τους πυροβολισμούς και εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet, ένα άτομο συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό στην καθολική εκκλησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια