GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τάσος Μπακασέτας: Έτσι έκλεισε το deal με τον Παναθηναϊκό-Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να λογίζεται με κάθε επισημότητα, πλέον, ο Τάσος Μπακασέτας.


Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να λογίζεται με κάθε επισημότητα, πλέον, ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποχαιρετά άμεσα την Τραμπζονσπόρ και παίρνει μεταγραφή για το «τριφύλλι» σε μια κίνηση, η οποία αποτελεί αναμφίβολα ως τώρα την κορυφαία στην χειμερινή περίοδο.

Πρέπει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή, ο Μπακασέτας αποτελούσε επιθυμία του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος προφανώς τον γνωρίζει από την θητεία του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι κινήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» ήταν άμεσες και άνθρωποί του μετέβησαν στην Τραπεζούντα και αφού ανέλυσαν το πρότζεκτ στον ποδοσφαιριστή απέσπασαν την υπογραφή του αρχικά για το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, είχε ανοίξει ο δρόμος για να πει το «ναι» και η Τραμπζονσπόρ.

Βλέποντας οι Τούρκοι πως κινδύνευαν να χάσουν τον παίκτη χωρίς να αποκομίσουν κάποιο οικονομικό όφελος συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό για ένα ποσό της τάξης του ενός εκ. ευρώ και έτσι ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με τους «πράσινους».

Αυτό πιθανότατα θα γίνει μετά το κυριακάτικο (21/1) ματς με τη Γαλατασαράι, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του Τάσου Μπακασέτα στην Τραπεζούντα, όπου είναι ιδιαιτέρως αγαπητός με δεδομένο ότι ήταν από τους βασικούς πυλώνες της επιστροφής της ομάδας της πόλης στα πρωταθλήματα μετά από 38 χρόνια.

Όσο για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό;

Ο Μπακασέτας έκλεισε για 2.5 χρόνια με τις “καθαρές” ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ, συν πολλά και πολύ υψηλά μπόνους στόχων σε τίτλους και παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια