GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γέμισε με φαναράκια ο ουρανός της Ξάνθης και η πόλη με εκατοντάδες σκουπίδια, τη στιγμή που κάποιοι γέμισαν τις τσέπες τους με χρήμα και χωρίς να έχουν καμία άδεια.

Αλήθεια, οι αρμόδιες υπηρεσίες προέβησαν σε κάποιον έλεγχο για τη νομιμότητα της όλης διοργάνωσης!!!Θα επιβληθεί κάποιο πρόστιμο για τη βρομ...


Αλήθεια, οι αρμόδιες υπηρεσίες προέβησαν σε κάποιον έλεγχο για τη νομιμότητα της όλης διοργάνωσης!!!Θα επιβληθεί κάποιο πρόστιμο για τη βρομιά που προκάλεσε όλο το event στην Ξάνθη!!!

Παραμονές πρωτοχρονιάς και σκάει ένα διαφημιστικό για εκδήλωση που διοργανώνεται στην Ξάνθη τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους και με αντικείμενο «κάνε μια ευχή και γέμισε τον ουρανό της Ξάνθης με φαναράκια».

Πριν καλά – καλά καταλάβει κανείς το τι συμβαίνει και χωρίς να δοθεί άδεια από τον Δήμο Ξάνθης και την Αστυνομία από όσο γνωρίζω ήρθαν οι διοργανωτές, έστησαν τους πάγκους τους στην κεντρική πλατεία, γέμισε με κόσμο η περιοχή και ξεκίνησε το event τα φαναράκια να γεμίζουν τον ουρανό της Ξάνθης και στη συνέχεια ως σκουπίδια τους δρόμους και τις γειτονιές και τους διοργανωτές τις τσέπες τους με χρήματα.

Αλήθεια, γι’ αυτήν την κατάντια της πόλης θα πληρώσει κάποιος!!! Αλήθεια, θα πληρώσει κανείς την καθαριότητα της Ξάνθης επειδή κάποιοι ήρθαν εδώ έβγαλαν χρήματα και γέμισαν την πόλη μας με σκουπίδια!!! Υπήρξε η απαραίτητη άδεια για την όλη διοργάνωση ή όχι!!! Αν υπήρξε με τι σκεπτικό την έδωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες!!!

Αν δεν υπήρξε θα παρέμβει η δικαιοσύνη για να δούμε τελικά αν η Ξάνθη είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που όποιος θέλει κάνει ότι γουστάρει ανά πάσα ώρα και στιγμή!!! Μήπως κάποιοι ξέχασαν πως πριν λίγες ημέρες, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο Πρόεδρος των επαγγελματιών λαϊκής αγοράς επειδή αποφάσισε να λειτουργήσει το παζάρι την προηγούμενη Τετάρτη προκαλώντας την καταγγελία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια