GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κωνσταντινούπολη: Συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με Εκρέμ Ιμάμογλου-Η αποκάλυψη για την καταγωγή

Επίσκεψη στην Πόλη… Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κωνστα...


Επίσκεψη στην Πόλη… Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη, με τον δήμαρχο της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

  • Τι συζητήθηκε μεταξύ τους; Ποιο είναι το πρόγραμμά του; Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης στις κουβέντες, που έγιναν, αποκάλυψε ότι η καταγωγή του είναι από την Πόλη…

Στην Κωνσταντινούπολη παρακολούθησε τη Λειτουργία των Θεοφανίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίο προσκάλεσε ο Βαρθολομαίος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ενώ στη συνέχεια παρευρέθηκε και στον καθαγιασμό των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στον Κεράτιο Κόλπο.

Στη Μεγάλη του Γένους Σχολή

  • Την Κυριακή στις 12:00 ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και εν συνεχεία θα επισκεφθεί την Μεγάλη του Γένους Σχολή.

Στη συνάντηση, ο κ. Κασσελάκης τόνιζε πως στηρίζει τον ελληνοτουρκικό διάλογο και τις καλές σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιμάμογλου είπε πως και εκείνος στηρίζει τις καλές σχέσεις των δύο χωρών και πως το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει μεγάλα βήματα.

Τόνισε δε, τη συνεργασία, που υπάρχει και αναπτύσσεται σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, μέσα από το δίκτυο των βαλκανικών πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια