GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Κακοστημένο" σώου Τσέπελη και Σία! Ενώ δεν ήταν πλέον δήμαρχος Ξάνθης...

Ντυμένη στα...μαύρα, τον παρουσίασε άψογα η Περίτα


Ντυμένη στα...μαύρα, τον παρουσίασε άψογα η Περίτα

Με ένα "κακοστημένο" σώου  που δεν αντέχει σε κριτική και τον τραγέλαφο να απευθύνει χαιρετισμό ως...Δήμαρχος Ξάνθης ενώ ...ΔΕΝ ήταν πλέον από 00.01 της 1/1/2024,  ο γνωστός Τσέπελης έπραξε αυτό ακριβώς που περιμέναμε όλοι μας....! Έφυγε ως...."τραγικός" Τσέπελης, αφού όλη τη Κυριακή κυκλοφορούσε και βόλταρε στην πόλη με το υπηρεσιακό τζιπ!!! Εκφράζοντας μάλιστα και την...συγκίνησή του που το "αποχωρίζεται"!

Το ωραίο της ιστορίας; Ο πρώην Δήμαρχος οργάνωσε το σώου του, ¨επιστρατεύοντας΄ δίπλα του την...νέα Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και γιατρό Πολυξένη Μπρίκα. 

¨"Πάμε μαζί μετρώντας αντίστροφα και φυσικά με τη λάμψη των βεγγαλικών. Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία ειρήνη. Εύχομαι στον κόσμο και φιλοξενούμενους να περάσουν καλά, αλλά και την υπέροχη κοινωνία της πόλης μας, που πραγματικά δεν υπάρχει πουθενά (τέτοια κοινωνία) στην Ελλάδα. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας από όποιο πεδίο και αν μπορούμε να βοηθήσουμε, αυτό τον υπέροχο κόσμο που είμαστε εδώ, αλλά και τον ευλογημένο τόπο που ζούμε. 

Να είστε σίγουροι ότι το 2024 θα προσπαθήσουν να κάνουμε το καλύτερο, γιατί αυτό αξίζετε. Γιατί σας αγαπάμε. Και δεν σας ξεχνάμε ότι και εσείς δείξατε αυτήν την αγάπη σε μας, να στε όλοι καλά, ενωμένοι θα καταφέρουμε το καλύτερο. Σας ευχαριστούμε και εύχομαι το 2024 με σε κάθε γωνιά του κόσμου ότι καλύτερο, για ειρήνη βασικά και ιδιαίτερα να αποφύγουμε τις πανδημίες. Να είστε καλά καλή χρονιά και υγεία", είπε στην ομιλία του ο Τσέπελης.

Και στη συνέχεια...έριξε κι ένα καλαματιανό στην πλατεία κι ενώ ο κόσμος αποχωρούσε γοργά...με παρουσιάστρια την Περίττα που πολύ σωστά φορούσε μια ...μαύρη τουαλέτα ανάλογο του   δακρύβρεχτου "μαύρου" της συγκεντρωμένης παρέας, υπό τα παλαμάκια της Χαριτωνίδου και του γνωστού Αμβροσιάδη! 

ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!!!  

  • Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί
  • όσο κι αν κλαις δεν ωφελεί
  • (Στέλιος Καζαντζίδης) 

(σ. σ. Εδώ σας "αντέξαμε" 4 χρόνια.... Στα 4 επί πλέον λεπτά Σας θα μείνουμε...!  Εσείς πως θα αντέξετε 5 χρόνια ασημαντότητας;! )

Αφού μας "χόρεψαν¨στην ανικανότητα, την παρανομία και τη σπατάλη...! Ιδού και ο τελευταίος χορός

Μας ....τάπαν! Και τα κάλαντα....

Έκανα αυτό που μπορούσα, κάνατε αυτό που μπορούσατε. Με ... μαυρίσατε!

Επί Σκηνής....

Ο κόσμος κατέβηκε όπως κάθε χρόνο στην πλατεία... αλλά  σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκε!

Προσπαθώ να σας "πείσω" οτι...δεν με πειράζει που έχασα! Αλλά δεν πείθω ούτε τον εαυτό μου..







Δεν υπάρχουν σχόλια