GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Η ΕΠΟ στον εισαγγελέα για δηλώσεις και δημοσιεύματα μετά το ντέρμπι

Στις εισαγγελικές αρχές προσέφυγε η ΕΠΟ για τα όσα ακολούθησαν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για δηλώσεις και δημοσιεύμα...


Στις εισαγγελικές αρχές προσέφυγε η ΕΠΟ για τα όσα ακολούθησαν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για δηλώσεις και δημοσιεύματα, ζητώντας μάλιστα συσχέτιση αυτών με την έρευνα για την οπαδική βία!

Τη συσχέτιση των δηλώσεων και των δημοσιευμάτων που ακολούθησαν το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ με την έρευνα για την οπαδική βία ζήτησε από τις εισαγγελικές αρχές η ΕΠΟ.

Με ανακοίνωσή της τονίζει πως ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές για τις δηλώσεις και τα δημοσιεύματα μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι οποίες είχαν στόχο να πλήξουν την ΕΠΟ και τα στελέχη της.

  • Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με χθεσινές δηλώσεις και δημοσιεύματα μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε, όπως είχε υποχρέωση, τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ζήτησε μάλιστα τη συσχέτιση αυτών με τη διεξαγόμενη έρευνα για την οπαδική βία».

Στο μεταξύ, ο γνωστός ποινικολόγος και νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, λίγες ώρες μετά το πολυσυζητημένο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε 10 με 15 μέρες ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας πως θα καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά για την «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο», όπως ανέφερε στην εκπομπή “Breakfast με σπορ” στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Παράλληλα, τόνισε πως θα πέσει στο… κενό οποιαδήποτε μήνυση καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια