GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Οι αγιοβασίληδες της ΑΕΚ Κυψέλης του Δήμου Τοπείρου και ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης και πάλι έκαναν το θαύμα τους και μοιράσανε απλόχερα στους ...


Οι αγιοβασίληδες της ΑΕΚ Κυψέλης του Δήμου Τοπείρου και ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης και πάλι έκαναν το θαύμα τους και μοιράσανε απλόχερα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας τα δώρα “της ζωής” στη Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία τους.

  • Συμμετείχανε εκατόν δεκάξι (116) εθελοντές και μπορέσανε και αιμοδοτήσανε οι εκατόν εννέα (109).

Τρία δεκαεπτάχρονα και λίγων ημερών παιδιά-μαθητές, προσφέρανε το αίμα τους για πρώτη φορά μαζί με τους πατεράδες τους. Πόσο περήφανοι όλοι μας για αυτά τα παιδιά και πόσο διπλά  περήφανοι πρέπει να νιώθουν οι γονείς τους.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” που μας διευκολύνει σε ένα ιδιαίτερο διευρυμένο ωράριο αιμοδοσίας, οκτώ συνεχόμενων ωρών, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους εθελοντές να προσέλθουν και να αιμοδοτήσουν άνετα και αφού έχουνε διευθετήσει ή ολοκληρώσει τις οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις τους.

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές και δε θα σταματήσουμε να το λέμε….Εκεί έξω (από τα νοσοκομεία μας) έχει αρκετό κόσμο που θέλει και μπορεί να αιμοδοτήσει, αρκεί να μπορούμε και εμείς να τους διευκολύνουμε, στα ωράρια, στις τοποθεσίες και στις αποστάσεις που πρέπει να διανύσουν. Πρέπει να πηγαίνουμε “στην πηγή” για να πίνουμε νερό…

Καλές γιορτές σε όλους σας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους χριστιανούς συμπολίτες μας.

Η “Αγάπη” και τα μέλη της θα συνεχίσει να αιμοδοτεί καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου ώστε οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας και τα πολυμεταγγιζόμενα άτομα να γιορτάσουν αξιοπρεπώς και με ασφάλεια και αυτή την εορταστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια