GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φάσκουν και αντιφάσκουν οι έμποροι στην Ξάνθη.

Από τη μία μερίδα του εμπορικού κόσμου διαμαρτύρεται επιτιθέμενη στον Δήμο για μη επαρκή στολισμό σε κεντρικά σημεία της αγοράς και από την ...


Από τη μία μερίδα του εμπορικού κόσμου διαμαρτύρεται επιτιθέμενη στον Δήμο για μη επαρκή στολισμό σε κεντρικά σημεία της αγοράς και από την άλλη παραβλέπουν πως συνάδελφοί τους μετατρέπουν το κέντρο σε σκουπιδότοπο.

  Είναι αλήθεια πως ο Δήμος Ξάνθης τα τελευταία χρόνια και αναφέρομαι τουλάχιστον στα 15 που πέρασαν, στέρησε από πολλά σημεία της Ξάνθης τον στολισμό για τα Χριστούγεννα. Είναι αλήθεια πως μόνο στο κέντρο δίνουν βάση, με τις γειτονιές της Ξάνθης να στολίζονται μόνο από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων στα οποία βάζουν οι ιδιοκτήτες λαμπάκια.

Σίγουρα είναι δύσκολο, ίσως και ακατόρθωτο, το να στολιστεί ολόκληρη η Πόλη από τον Δήμο Ξάνθης, αλλά και δαπανηρό.

Εκεί όμως που εξοργίζεσαι, είναι το να βλέπεις παράγοντες της αγοράς να διαμαρτύρονται γιατί κάποια σημεία του κέντρου δεν έχουν επαρκή στολισμό, την ίδια χρονική στιγμή που συνάδελφοί τους, μετατρέπουν το κέντρο σε σκουπιδότοπο, πετώντας έξω από τους κάδους τις κούτες των προϊόντων που φέρνουν στα μαγαζιά τους.

Σε αυτό βέβαια ευθύνη έχει και η εκάστοτε Δημοτική Αρχή, που αυτό το επιτρέπει και δεν επιβάλει πρόστιμα μπας και αλλάξει η κατάσταση που έχει μονιμοποιηθεί ασχημαίνοντας την Ξάνθη… 

Δεν υπάρχουν σχόλια