GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατί μέχρι αυτήν την στιγμή, κύριε Περιφερειακέ Αστυνομικέ Διευθυντή και κύριοι του Γραφείου Τύπου,

Δεν έχουμε λάβει κάποιο Δελτίο σχετικά με το ατύχημα της 19χρονης στον Ζυγό Ξάνθης, που χτυπήθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας με οδη...


Δεν έχουμε λάβει κάποιο Δελτίο σχετικά με το ατύχημα της 19χρονης στον Ζυγό Ξάνθης, που χτυπήθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας με οδηγό αστυνομικό!!!

  Μετά την αποκάλυψή μας πως την κοπέλα στον Ζυγό την χτύπησε συμβατικό όχημα της αστυνομίας και ο οδηγός ήταν αστυνομικός, ο οποίος δεν την εγκατέλειψε τελικά αλλά ενημέρωσε ΕΚΑΒ και περίμενε μέχρι να την παραλάβουν, αλλά στη συνέχεια για δικούς του λόγους παραπλάνησε τους συνάδελφους του στην έρευνα και μετά πήγε με τον δικηγόρο του στην αστυνομία και ομολόγησε, περιμέναμε από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση και το Γραφείο Τύπου, να έχουμε κάποιο Δελτίο ενημερωτικό σχετικά με την υπόθεση, όμως δυστυχώς μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές, δεν έχουμε λάβει κάτι και αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο.

Δεν αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι πως έτσι ο κόσμος κάνει αναφορές για επιχείρηση συγκάλυψης ή εικάζει οτιδήποτε άλλο που βλάπτει την εικόνα της Αστυνομίας στην Ξάνθη!!! Τόσοι άνθρωποι έτρεχαν για να εξιχνιάσουν την υπόθεση και απλά κάποιος αποφάσισε να τους αφήσει ξεκρέμαστους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια