GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα… “κάγκελα” οι δικηγόροι και οι δικαστές της χώρας για φορολογικό και νέο ποινικό κώδικα!

Γενικότερη είναι η αναταραχή στο χώρο της Δικαιοσύνης, καθώς οι Δικηγόροι αφενός αντιδρούν για το φορολογικό νομοσχέδιο που “ακουμπά” τα εισ...


Γενικότερη είναι η αναταραχή στο χώρο της Δικαιοσύνης, καθώς οι Δικηγόροι αφενός αντιδρούν για το φορολογικό νομοσχέδιο που “ακουμπά” τα εισοδήματά τους και ψηφίζεται στις 8 του μήνα και αφετέρου οι Δικαστές με το νέο ποινικό κώδικα, που φέρνει αλλαγές, αλλά που δεν εκσυγχρονίζουν το σύστημα απονομής δικαιοσύνης.

Σήμερα, η συγκέντρωση των Δικηγόρων στην Αθήνα ήταν μαζική, σε συνδυασμό με άλλες παραγωγικές τάξεις, που επίσης βάλλονται απο το φορολογικό νομοσχέδιο.

Παράλληλα, οι Δικηγόροι διοργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα στις 13 του μήνα, Ημερίδα με θέμα: “Νομοσχέδιο Υπουργείο Δικαιοσύνης – Αναμόρφωση ή {αραμόρφωση του Ποινικού Συστήματος”, όπου μεταξύ των άλλων θα μετέχει και ο Καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Θεοχάρης Δαλακούρας.

Εν τω μεταξύ, πολλές είναι και οι φωνές απο τα συνδικαλιστικά “έδρανα” των Δικαστών και Εισαγγελέων για τον Νέο Ποινικό Κώδικα που εισάγει ο κ. Φλωρίδης, δεδομένου ότι αντί να μειώνεται ο όγκος των δικών θα αυξηθεί, ενώ η αυστηρή αντιμετώπιση ακόμα και πλημμελημάτων θα μεγενθύνει το πρόβλημα της απονομής δικαιοσύνης, αλλά και τις προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Ελλάδας, παρά θα σωφρονήσει τους παραβάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια