GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θετική η συνάντηση του νέου γενικού διευθυντή της ΕΑΣ Ξάνθης Νίκου Τσιναρίδη με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στρατάκο!

Ιδιαίτερα θετική ήταν η συνάντηση του νέου γενικού διευθυντή της ΕΑΣ Ξάνθης Νίκου Τσιναρίδη με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανά...


Ιδιαίτερα θετική ήταν η συνάντηση του νέου γενικού διευθυντή της ΕΑΣ Ξάνθης Νίκου Τσιναρίδη με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στρατάκο για θέματα που αφορούν ιδιαίτερα τον Αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Ο Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Η Ένωση» κ. Τσιναρίδης Νικόλαος συναντήθηκε την 20 Δεκεμβρίου 2023 με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στρατάκο Γεώργιο και συνομίλησαν για θέματα που αφορούν τόσο τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ξάνθης όσο και τους αγρότες του Νομού μας.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

-Νέα πρόσκληση του Μέτρου Απονιτροποίησης για τη διετία 2024 – 2025.

Υπήρξε από τη μεριά του κ. Στρατάκου η διαβεβαίωση ότι η πρόσκληση θα αφορά τις ίδιες περιοχές που προέβλεπε η προηγούμενη πρόσκληση του Μέτρου, άρα και τον Νομό μας.

-Συνδεδεμένη εισοδηματική στήριξη στην καλλιέργεια του αραβόσιτου.

Μας ενημέρωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να είναι δικαιούχοι και οι παραγωγοί του Νομού μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Στρατάκο τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για προσωπική συνάντηση όσο και για το ενδιαφέρον του για την επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΞΑΝΘΗΣ «Η ΈΝΩΣΗ»

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΣΙΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια