GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φλερτ Κασσελάκη με Χουσεΐν Μπαλτατζή για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη, μετά την αποχώρηση του Ζεϊμπέκ Χουσεΐν!

Επαφές και με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν αλλά και φοιτητές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΠΘ!


Επαφές και με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν αλλά και φοιτητές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΠΘ!

Νεολαίους αλλά και νέα στελέχη για το… επόμενο ψηφοδέλτιο αναζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις του μειονοτικού βουλευτή αλλά και του Στάθη Γιαννακίδη.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής κατά -πάσα πιθανότητα- τον Νίκο Παππά, αλλά και άλλων στελεχών (σ.σ. Δεν αποκλείεται να έρθει και ο Παύλος Πολλάκης λόγω του ισχυρού τοπικού Συλλόγου Κρητικής Αδελφότητας Ν. Ξάνθης), αναμένεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο στη Ξάνθη, προκειμένου να «καλυφθούν» τα τεράστια κενά που άφησαν αποχωρώντας από το κόμμα τόσο ο επί χρόνια βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ όσο και ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Στάθης Γιαννακίδης.

Από τα παλιά στελέχη παραμένουν πάντως στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ τόσο ο γραμματέας Γιώργος Χατζηθεοδώρου όσο και η πολιτευτής του κόμματος Μαρία Τζαμπάζη, ενώ τουλάχιστον μέχρι τώρα, «αμετακίνητοι» φαίνονται και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης  και κορυφαία στελέχη του κόμματος Νίκος Ανταμπούφης και Αριάννα Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ήδη έχει ξεκινήσει «φλερτ» του Κασσελάκη με τον γνωστό γιατρό Χουσεϊν Μπαλτατζή προκειμένου να «αναπληρωθεί» το κενό του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ενώ βολιδοσκοπείται και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν, με τον τελευταίο ωστόσο λόγω του ΕΣΥ αλλά και ότι βρίσκεται κυρίως στην ΚΩ, να λέει δύσκολα το «ναι»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πάντως πληροφορίες, δεν αποκλείεται να επισκεφθεί Ξάνθη και Ροδόπη και προσωπικά ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, που πολλοί θεωρούν ότι «μπορεί με την προσωπικότητα την οποία έχει αναδείξει και τον τρόπο σκέψης του, να δελεάσει και κορυφαία στελέχη της μειονότητας αλλά και φοιτητές που φοιτούν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

[Σ.Σ. Πολλοί εκτιμούν πάντως ότι με το νέο πολιτικό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση και με τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Δημήτρη Σαλτούρο που μετά τις απανωτές εκλογικές αποτυχίες του τόσο στις Εθνικές εκλογές τον Μάιο 2023 αλλά και τις δημοτικές εκλογές, έχει μείνει πλέον στα αζήτητα]

Δεν υπάρχουν σχόλια