GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


500 γλυκά έδωσε ο Αι Βασίλης, αλλά τον σταμάτησε η .... βροχή!!!

Αί Βασίλης σούπερ σταρ 2023: Στέλιος  Αρσενίουι!

Αί Βασίλης σούπερ σταρ 2023: Στέλιος  Αρσενίουι!

Χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες....Η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Χαριτωνίδου παρούσα με τον Σπύρο Κάλφα, στο Γλυκό του Αϊ Βασίλη 2023

O σεφ  Αί Βασίλης Στέλιος Αρσενίου και ο "εμπνευστής" του Γλυκού Στέλιος Μωραίτης.

Βάσω Παυλακάκη: Εγώ θα συνεχίζω να προσφέρω στη Ξάνθη, για την Ξάνθη και τους πολίτες...

500 γλυκά έδωσε ο Αι Βασίλης στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής, αλλά τον σταμάτησε η .... βροχή!!!

«To γλυκό όπως ήδη είχαμε αποκαλύψει, ηταν χαλβάς σιμιγδαλένιος και νηστήσιμος με σεφ τον Στέλιο Αρσενίου και Αϊ Βασίληδες τον ίδιο αλλά και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραίτη που είχε την...συνταγή.

Μοιράστηκαν 500  περίπου γλυκά και δωράκια στα παιδάκια και πολλούς πολίτες, που πέρασαν την πύλη της Ευχούπολης.

Παρόντες στην έναρξη ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιος Μωραϊτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Ιρφάν Χατζηγκενέ, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Χαριτωνίδου, η γραμματέας του ΕΒΕ Ξάνθης κ.Μαραγκουδάκη, η Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης Βάσω Παυλακάκη, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Σπύρος Κάλφας κλο ενώ ....»ΔΕΝ έλαμψε» με την απουσία του ο για λίγες ακόμη μέρες Δήμαρχος Τσέπελης αφού η απουσία του πέρασε εντελώς απαρατήρητη.

Παρών και ο για λίγες μέρες ακόμη αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης που με έντονη πικρία έλεγε στους ρεπόρτερ, « βγάλτε φώτο τους ... επόμενους», με παρέμβασή του όμως η τιμή για τα παιδάκια που ανέβηκαν στο καραβάκι από τα 5 ευρώ αρχικά, έπεσε στα 3 ευρώ!!!

Επόμενοι που μολονότι έλεγαν πριν λίγες μέρες ότι «δεν περισσεύει κανείς», έλαμψαν δια της...απουσίας τους!

Ψιλά γράμματα φυσικά όλα αυτά, γιατί σημασία έχει η παρουσία των απλών πολιτών και όχι η «μπουρζουαζία» απερχόμενων και...επόμενων αυτοδιοικητικών!

Γκεστ σταρ φυσικά ήταν ο Αϊ Βασίλης Στέλιος  Αρσενίου που δεν έχασε το κέφι του και μοίρασε χαρά σε όλον τον απλό κόσμο, μικρούς και μεγάλους

Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης και των Επιμελητηρίων ΑΜΘ Στέλιου Μωραίτη:

"Απόψε (Παρασκευή 22/12/2023 βράδυ), στην έναρξη των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου μας πάνω από 500 μικροί και μεγάλοι φίλοι μας επισκέφθηκαν πήραν δώρα και γεύτηκαν το γλυκό του Αϊ Βασίλη!

Μας διέκοψε τη ροή η βροχόπτωση.


















Δεν υπάρχουν σχόλια