GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό για το τροχαίο με θύμα την 19χρονη Αϊσέ

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αντιμετωπίζει πλέον ο αστυνομικός που σκότωσε σε τροχαίο τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη.


Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αντιμετωπίζει πλέον ο αστυνομικός που σκότωσε σε τροχαίο τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη.

Η κατηγορία εις βάρος του αναβαθμίστηκε ενώ ο αστυνομικός έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα.

Για  ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται -πλέον- ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη, μιας και σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η κατηγορία εις βάρος του αναβαθμίστηκε.

Μετά την ομολογία του αστυνομικού ότι εκείνος είναι ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση.

Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Εξάλλου, πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πολίτες της Ξάνθης, για τον θάνατο της 19χρονης Αϊσέ και ζητούν να πέσει φως στην υπόθεση και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης με το πλήθος να κατευθύνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Ξάνθη φωνάζοντας συνθήματα.

Υπενθυμίζεται πως η 19χρονη Αϊσέ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αστυνομικός.

Νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καβάλας και άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια