GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Αστυνομικός ο οδηγός που παρέσυρε την 19χρονη στον Π. Ζυγό αλλά και πολλά ερωτήματα.

Αστυνομικός είναι ο οδηγός που παρέσυρε το βράδυ της Τετάρτης (06/12) μια 19χρονη κοπέλα στον Π. Ζυγό, στην Ξάνθη σύμφωνα με κύκλους της ασ...


Αστυνομικός είναι ο οδηγός που παρέσυρε το βράδυ της Τετάρτης (06/12) μια 19χρονη κοπέλα στον Π. Ζυγό, στην Ξάνθη
σύμφωνα με κύκλους της αστυνομίας, ωστόσο δεν δόθηκε ακόμη επίσημο αστυνομικό δελτίο. Μάλιστα ο ίδιος ενημέρωσε  το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο προκειμένου να πάει άμεσα ασθενοφόρο, καθώς επίσης τον διοικητή του όσο και συναδέλφους του για το ατύχημα και δεν έχει συνέρθει ακόμη από το σοκ.

Ο κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή και η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Το χρονικό του ατυχήματος 

Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η νεαρή κοπέλα είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, σε περιοχή κοντά στο σπίτι της, και παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα που οδηγούσε αστυνομικός που βρέθηκε εκεί για προσωπικούς λόγου. 

Η 19χρονη διακομίσθηκε αρχικά στο ΓΝΞ, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της και κρίθηκε επιτακτική η μεταφορά της στην ΜΕΘ Καβάλα, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ διαθέτει σπάνια ομάδα αίματος O Rh και συνεχίζεται η έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν αίμα. 

Οι ευχές όλων είναι να ξεπεράσει τον κίνδυνο και αυτό προσευχόμαστε όλοι. 

Κι όσο για τα ερωτηματικά που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία και είναι δικαιολογημένα μέχρι ένα σημείο, αναμένεται  επίσημο δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια