GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θεσσαλονίκη: Πώς το ινστιτούτο ομορφιάς που λήστεψαν εξαπατούσε τους πελάτες του

Στην εξαπάτηση δεκάδων πελατών του φαίνεται πως είχε προχωρήσει το ινστιτούτο ομορφιάς που λήστεψαν χθες (22/11) ένας 36χρονος και μια 56χρο...


Στην εξαπάτηση δεκάδων πελατών του φαίνεται πως είχε προχωρήσει το ινστιτούτο ομορφιάς που λήστεψαν χθες (22/11) ένας 36χρονος και μια 56χρονη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Protothema, οι καταγγελίες σε βάρος της επιχείρησης, που λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι πολλές, με το ινστιτούτο ομορφιάς να αλλάζει συχνά τοποθεσίες και επωνυμία, με τους εργαζόμενους να κάνουν λόγο για αδιανόητες συνθήκες εργασίες, με αρκετούς να έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από τους ιδιοκτήτες.

Όπως προκύπτει από τις καταγγελίες των εξαπατημένων πολιτών, μια από τις πρακτικές εξαπάτησης στις οποίες επιδίδονταν η επιχείρηση ήταν το δόλωμα γνωστών παρουσιαστριών της τηλεόρασης, οι οποίες αναδείκνυαν τα οφέλη των θεραπειών του ινστιτούτου.

 «Στα τέλη του 2019 μετά από διαφημίσεις σε πρωινές εκπομπές και με την παρότρυνση του συζύγου μου ο οποίος ήθελα να με βοηθήσει να ξεπεράσω την κατάθλιψη στην οποία βρισκόμουν λόγω του θανάτου του γιου μας, τον Αύγουστο του ίδιου έτους επισκέφτηκα ιατρείο στη Θεσσαλονίκη για θέματα υγείας που είχα στα πόδια μου, φλεβικής ανεπάρκειας, αυξημένου λίπους και για να χάσω βάρος» δηλώνει η γυναίκα στην καταγγελία της, αναλύοντας την υπόθεση που πρόκειται να δικαστεί σε λίγες ημέρες.

Το προσωπικό του ιατρείου προέβαλε ένα φιλικό και ευγενικό πρόσωπο και ότι όλα ξεκίνησαν ύστερα από τηλεφωνική πρόσκληση υπαλλήλου του ιατρείου. Η αρχική συμφωνία περιελάμβανε ένα πρόγραμμα της τάξης των 200 ετρώ, λίγο αργότερα όμως δέχθηκα πιέσεις για να ενεργοποιηθούν κι άλλα προγράμματα», σημείωσε η καταγγέλουσα Β.Α..

Μάλιστα, μέσα σε λίγο χρόνο, το ποσό από τα 200 έφτασε τις 10.000 ευρώ, καταλήγοντας αργότερα να δανείζεται χιλιάδες ευρώ για τις θεραπείες που ανέρχονταν τελικά στο ποσό των 30.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, η επιχείρηση, ζήτησαν από τη γυναίκα κι άλλο ποσό, με το πρόσχημα ότι ακυρώθηκε το πρόγραμμα των 30.000 ευρώ, με τους οικείους της να την αποτρέπουν από τη συνέχιση των θεραπειών

Δεν υπάρχουν σχόλια