GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κρήτη-Ηράκλειο: Συνελήφθησαν νεαρές που εκδίδονταν δίπλα σε νηπιαγωγείο και σούπερ μάρκετ

Τρεις νεαρές συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Τρεις νεαρές συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι τρεις γυναίκες εκδίδονταν δίπλα σε νηπιαγωγείο και σούπερ μάρκετ προσκαλώντας τους περαστικούς να συνευρεθούν μαζί τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) έκαναν «πιάτσα» δίπλα σε σούπερ μάρκετ και κοντά σε νηπιαγωγείο, στην περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, προσκαλώντας με χειρονομίες τους περαστικούς να συνευρεθούν μαζί τους.

Οι τρεις γυναίκες ήταν γνωστές στις Αρχές καθώς είχαν προσαχθεί στο παρελθόν μιας και εκδίδονταν παράνομα.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 24, 25 και 33 ετών.

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου προχώρησαν στη σύλληψή τους, καθώς είχαν δεχθεί επώνυμη καταγγελία από αυτόπτη μάρτυρα που τις είδε να σταματούν τους διερχόμενους περαστικούς αναζητώντας πελάτες.

Εις βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ο εισαγγελέας τις παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου από το οποίο πήραν αναβολή για σήμερα Τετάρτη (29/11), όμως το δικαστήριο διέταξε να κρατηθούν καθώς δεν δήλωσαν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια