GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBALΝα γιατί Θανάση Γανίδη, σε πήρε ο Τσέπελης για ειδικό συνεργάτη! Έβαλες την Σερντούν υποψήφια τοπική του σύμβουλο!

. Αποκαθιστούμε -Απόφοιτος  ΤΕΙ Σερρών όχι ΑΕΙ και ειδικός συνεργάτης του Δήμαρχου Τσέπελη είναι τελικά ο κύριος Θανάσης Γανίδης που αμείβετ...

.

Αποκαθιστούμε -Απόφοιτος  ΤΕΙ Σερρών όχι ΑΕΙ και ειδικός συνεργάτης του Δήμαρχου Τσέπελη είναι τελικά ο κύριος Θανάσης Γανίδης που αμείβεται με.... 1.489 ευρώ τον μήνα!!! Και σε 19 μήνες, θα έχει εισπράξει 28.291 από τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης!!!

Κατ' αρχή ζητούμε συγνώμη από τον απόφοιτο ΤΕΙ Σερρών,  Πρόεδρο των Τριτέκτων Ν. Ξάνθης , πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Μπάμπη Δημαρχόπουλου και Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ξάνθης Θανάση Γονίδη γιατί χθες έγραψα ότι "εισέπραξες" 13.401 ευρώ, ενώ η αλήθεια είναι άλλη.


1.Εισέπραξες  Θανάση Γανίδη συνολικά στους 19 μήνες τελικά που είσαι ειδικός σύμβουλος 28.291 ευρώ!!! Με πτυχίο ΤΕΙ!!! Και σε ευχαριστώ γιατί με ενημερώσατε ότι είστε επί 19 μήνες συνολικά ειδικός σύμβουλος του Τσέπελη και όχι....9 που νόμιζα εγώ!!! 

2.Σου ζητούμε επίσης συγνώμη γιατί νομίσαμε ότι προσλήφθηκες ως ειδικός σύμβουλος, ενώ εσύ στο βιογραφικό σου αποκαθιστάς την...αλήθεια!

3.Προσελήφθηκες στο Δήμο Ξάνθης από το 2022 (για 19 μήνες), ως "Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου- Συμβουλευτική Υποστήριξη - Εκπρόνηση Μελετών Μικρών έργων για συντηρήσεις δημοτικών κτιρίων, δρόμων και κοινόχρηστων χώρων. -Συμμετοχές σε επιτροπές μελετών, αδειοδοτήσεων κλπ"

Πάλι καλά που δεν μας είπατε ότι εσείς "αδειοδοτήσατε" και την...παράνομη νέα Παιδική χαρά του Λημνίου!

4.Ποια είναι η μοναδική και ξεκάθαρη αλήθεια. Υποσχέθηκες στον Τσέπελη ότι θα βάλεις υποψήφια δημοτική σύμβουλο μαζί σου την σύζυγό σου. Σερτούν -Γανίδου Λαρίσα (Χριστίνα), που αν δεν κάνω λάθος όταν ήρθε στην Ελλάδα πρέπει να δούλευε σε μαγαζί φίλου μου και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. 

5.Η γυναίκα σου λοιπόν κατέβηκε για να συμπληρώσει ο Τσέπελης τις γυναίκες υποψηφίους του ψηφοδελτίου και αν δεν κάνω λάθος μάλιστα, πήρε 24 σταυρούς και βγήκε τελευταία στο Τοπικό Συμβούλιο Ξάνθης, μολονότι με τα Προεδρία και τις περγαμηνές που διαθέτεις, θα περίμενα να εκλεγεί τουλάχιστον στην πρώτη 3άδα! 

Κατά τα λοιπά....δημοσιεύω αυτούσια όλη την "απολογία" σου στο fb γιατί τελικά τα λεφτά δεν είναι απλά πολλά....αλλά πάρα πολλά, οπότε και κατανοώ πλήρως και τους δαίμονές σου αλλά και την αυτογελειοποίησή σου, αφού όπως λέει κι ο λαός, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!

(σ.σ. Φυσικά οι πρώτοι που γελάνε είναι οι πτυχιούχοι Πολιτικοί μηχανικοί με πτυχίο ΑΕΙ....και αυτοί που σε γνωρίζουν καλύτερα από μένα)

6.Κι όσο για τον φαιδρό επίλογο του "βολεμένου" ειδικού συνεργάτη του Τσέπελη, "Εγώ μπορώ να κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια…εσείς;».

-Κι εγώ κύριε Γανίδη με 1.489 ευρώ τον μήνα, θα κοιμόμουν το ίδιο "ήσυχος" με σένα Θανάση Γανίδη...! 

Πάνος Παπαδόπουλος

  • ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 
  • ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΝΙΔΗ ΣΤΟ FB  - ΣΕ 19 ΜΗΝΕΣ
  •  ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ, 28.291 ΕΥΡΩ!!


«Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα ξαφνικά στην ανάγκη να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Μια αναίτια στοχοποίηση μου από τον <<τοπικό δημοσιογράφο>> κ. Παπαδόπουλο με έφερε σε θέση δυσχερή τόσο στην κοινωνική μου ζωή  όσο και στην επαγγελματική μου, όποιες κι αν είναι αυτές. Η δοκιμασμένη συνταγή της ρίψης λάσπης με την πίστη ότι κάτι θα μείνει λειτουργεί κι εδώ με ιδιοτελείς φυσικά σκοπούς.

Σε αναρτήσεις του ο κ. Παπαδόπουλος αφήνει υπονοούμενα ότι μεγάλα ποσά από τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης καταλήγουν με μεθόδους αμφίβολες σε τσέπες διαφόρων αργόμισθων ειδικών συμβούλων, υπάρχουν λογιστές συνεργάτες και έγιναν και πληρωμές μέχρι και παραμονές των εκλογών!    

Κύριε Παπαδόπουλε σας έχω νέα! Οι ειδικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες προβλέπονται από το Άρθρο 20 – Ειδικοί Σύμβουλοι – Επιστημονικοί Συνεργάτες – Ειδικοί Συνεργάτες των Ο.Τ.Α. – Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 163 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ν. 3584/2007) και φυσικά όλοι ανεξαιρέτως οι δήμαρχοι, όπως και όλοι οι αιρετοί που δικαιούνται να κάνουν χρήση ανάλογων μέτρων, προχωρούν στην πρόσληψη συμβασιούχων ειδικών συνεργατών με βάση πάντα τα προβλεπόμενα από την σχετική νομοθεσία.  

Η μισθοδοσία των ειδικών συνεργατών καταβάλλεται μηνιαία και πάλι το ύψος της ορίζεται νομοθετικά με κριτήρια συγκεκριμένα όπως πτυχία, εργασιακή εμπειρία, οικογενειακή κατάσταση κτλ.

Όπως όλοι οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν και πριν τις εκλογές έτσι και οι ειδικοί σύμβουλοι άρα προς τι η έκπληξη σας;

Δεν γνωρίζω και δεν είναι αρμοδιότητά μου να σας αναφέρω ποιοι είναι οι υπόλοιποι συνεργάτες του Δημάρχου. Είναι θέμα των υπηρεσιών του Δήμου και του Δημάρχου. Όπως δεν είναι δυνατό να γνωρίζω το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου. Άλλωστε δεν είμαστε όλοι οι ειδικοί συνεργάτες στο ίδιο γραφείο.  

Η μισθοδοσία μου δεν είναι τα 11.500 που αφήσατε εντέχνως να εννοηθεί αλλά το ποσό αυτό αφορούσε ένα σύνολο εννέα εργαζομένων και η διαδικασία έκδοσης του χρηματικού εντάλματος που ακολουθείται είναι η ίδια με του μόνιμου προσωπικού. Για περισσότερες διευκρινίσεις οφείλατε να διασταυρώσετε την πληροφορία που έχετε και με τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Επειδή ζητήσατε και τα βιογραφικά των ειδικών συνεργατών σας έστειλα και το δικό μου αλλά επιλέξατε να μην το ανεβάσετε γιατί φυσικά δεν συνάδει με το αφήγημά σας. Δεν πειράζει. Θα το δημοσιοποιήσω εγώ μαζί με την μισθοδοσία μου ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις επ’ αυτού.

Τώρα για την γενικότερη παρουσία μου στον Δήμο μπορούν να σας πληροφορήσουν τόσο ο κ. Ελευθεριάδης Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης όσο και ο κ. Ζερενίδης Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας μέχρι πριν λίγο καιρό. Ο κύριος Ζερενίδης μάλιστα μπορεί να σας πληροφορήσει λεπτομερέστατα και για την επιλογή μου σε αυτή την θέση.

Αναφέρετε κάπου ότι με είχατε ως άνεργο…Υπήρξαν διαστήματα που βρέθηκα χωρίς εργασία. Δεν είναι κρυφό και φυσικά δεν είναι καμία ντροπή. Το βιογραφικό μου αλλά και η γενικότερη κατάσταση τόσο στη χώρα μας όσο και στην περιοχή μας μπορούν να εξηγήσουν το λόγο. Ο αγώνας για την επιβίωση της οικογένειάς μου θεωρώ ότι είναι ιερός και δεν μπορώ να σας κατανοήσω όταν με χλευάζετε χρησιμοποιώντας το γελοιωδώς ως αποδεικτικό στοιχείο των όσων ισχυρίζεστε…

 ἐμοὶ γὰρ ὁ μὲν πατὴρ κατέλιπεν οὐδέν, κύριε Παπαδόπουλε…

Τέλος για την ηθική μου ακεραιότητα αλλά και για την γενικότερη στάση μου μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες το πλήθος συνεργατών και συνοδοιπόρων μου στον Σύλλογο Τριτέκνων, στην Ένωση Γονέων, αλλά και σε όλους τους συλλόγους που είχα συμμετοχή.

Εγώ μπορώ να κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια…εσείς;».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια